pozdrav!
imam problem sa instaliranjem tema na nokiu e71, sve ostalo instaliram bez problema ali kad pokusam temu napise greska i nece...pokusala sam milijun puta. da li netko zna rijesenje?
Printable View
pozdrav!
imam problem sa instaliranjem tema na nokiu e71, sve ostalo instaliram bez problema ali kad pokusam temu napise greska i nece...pokusala sam milijun puta. da li netko zna rijesenje?
pozdrav i tebi
e sad dali skidaš dobre teme za Symbian OS ili.....
...ili malo obrati pažnju na ovo:
(mislim da će moderator imati posla)= Citat =:
6. Poslije formatiranja kartice ne mogu vise instalirati teme koje su prije radile bez problema, imam zadnju verziju softvera, a svejedno nista ne radi.
Problem je u tome što telefon zapamti logove kad stavite vise od 6 tema, rjesenje je da skinete program UnsIs (link za download na dnu posta) i u njemu odaberete temu, on stvori folder i taj folder zaljepite u mem karticu,tocnije u Removable disk (the memory card) > Private (sakriveni folder) > 10207114 > Import.
usput nova si pa baci i pogled na: [OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori, a i ovoj temi je više mjesto u Nokia dijelu foruma pa kad se stretnemo tamo obrati pažnju na: [OBAVEZNO PROČITATI] NOVA Pravila Nokia foruma
HCSC je sve lijepo objasnio, pa prema tome ovu temu zatvaram.
:tclosed: