pozdrav!
imam problem sa instaliranjem tema na nokiu e71, sve ostalo instaliram bez problema ali kad pokusam temu napise greska i nece...pokusala sam milijun puta. da li netko zna rijesenje?
pozdrav!
imam problem sa instaliranjem tema na nokiu e71, sve ostalo instaliram bez problema ali kad pokusam temu napise greska i nece...pokusala sam milijun puta. da li netko zna rijesenje?
pozdrav i tebi
e sad dali skidaš dobre teme za Symbian OS ili.....
...ili malo obrati pažnju na ovo:
(mislim da će moderator imati posla)6. Poslije formatiranja kartice ne mogu vise instalirati teme koje su prije radile bez problema, imam zadnju verziju softvera, a svejedno nista ne radi.
Problem je u tome što telefon zapamti logove kad stavite vise od 6 tema, rjesenje je da skinete program UnsIs (link za download na dnu posta) i u njemu odaberete temu, on stvori folder i taj folder zaljepite u mem karticu,tocnije u Removable disk (the memory card) > Private (sakriveni folder) > 10207114 > Import.
usput nova si pa baci i pogled na: [OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori, a i ovoj temi je više mjesto u Nokia dijelu foruma pa kad se stretnemo tamo obrati pažnju na: [OBAVEZNO PROČITATI] NOVA Pravila Nokia foruma
HC4L
HCSC je sve lijepo objasnio, pa prema tome ovu temu zatvaram.
![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks