Ukratko-uzeo sam to za curu i sebe.Ja sam prešao sa Flex 60 a cura sa simpe (i sad je kao pretplatnik unutra).Jeli moguće da se vratim na staro ili barem na zasebne flex 60/150 za oba broja?
Printable View
Ukratko-uzeo sam to za curu i sebe.Ja sam prešao sa Flex 60 a cura sa simpe (i sad je kao pretplatnik unutra).Jeli moguće da se vratim na staro ili barem na zasebne flex 60/150 za oba broja?
ovisi da li si uzimao kakve telefone uz to kada si potpisivao ugovore.
...he, he, he -frka oko zajedniočkog račuina i pregleda brojeva... :D
U pravilu nemožeš ništa - moj prijedlog je da se vratiš na prodajno mjesto gdje si sklopio ugovor i uredno objasniš što bi želio - ako su voljni mogli bi Vam izaći u susret...
Hm...a dali mi kasnije možemoi raskinut Flex obitelj i prijeći na klasičan Flex 150 u vrijeme trajanja ovog ugovora?
kaj nije pravilo u t mobile u da možeš prijeć na manju tarifu nakon 4 plaćena računa...možda možeš nakon 4 mjeseca prijeć iz flex obitelji u obični flex
...narafski...
Samo ponekad i cviljenje ubrza proces...
Ne kužim. Prošao je čitav dan i da nisi mogao nazvati odmah SZK i saznati iz prve ruke. :confused:
...pa to je i smisao ovog foruma - beskonaćno klafranje umjesto obaviti obični poziv...
ak misliš još sa curom bit 4 mjeseca onda ok..
zasebne tarife možeš zatraži kad hoćeš, tj. raskid obitelji na single tarife. nema naknade. izlaziš na paket na kojem si potpisao ugovor ili jedan niže ako su prošla 4 mj
...he, he, he nočna u pozivnom centru djeluje zbilja okrepljujuće pa se onda posta na forumu... :)