zanima me jel moguce nabaviti bijeli T630 u Hrvatskoj? nisam bas puno kopala po forumu pa se ispricavam ako je ta tema mozda vec spomenuta....
... da, ja sam jedna od onih koje padaju prvo na izgled :rolleyes:
Printable View
zanima me jel moguce nabaviti bijeli T630 u Hrvatskoj? nisam bas puno kopala po forumu pa se ispricavam ako je ta tema mozda vec spomenuta....
... da, ja sam jedna od onih koje padaju prvo na izgled :rolleyes:
Ne bih ti znao odgovoriti, ali ako i nema i ako je moguće mijenjati masku na njemu (ne znam da li je moguće), mogla bi provjeriti na http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...te=ph1&zone=ph da li ih kod njih ima za kupiti.
BTW, welcome! ;)
@mushica, zvrci elektromagic, 060558060, pa ih pitaju da li ih imaju...
Imas ga, ili ga je bar bilo sigurno. Probaj zvati u LAneta. To ti je u Zg na tresnjevci! Tamo sam ga ja vidio!
pa zašto ti se baš bijela dopada? to nije
baš uobičajena boja za mob.....
= Citat =:
Izvorno postao damgol
na toj se maski vidi svaka manja ogrebotina
koliko je meni poznato-svi crni su kodirani na T-mobile,a bijelog ćeš teško naći
Želiš reći da se osim u t-mobileu nigdje drugdje ne može kupiti t630? ;D
crni nikako a bijelih je koliko ja znam bilo vrlo malo.Možda je jedino ostalo u nekom divljem dućanu
hvala... jos koji tjedan i bacam se na konkretno istrazivanje, pa cu i do inozemstva ako treba. a sto se tice ogrebotina...hm, pa ja volim svoju elektroniku i pazim ju, a i ne kupujem ga da bi ga imala iducih 10 godina, 2 godine bi bilo ok.
Bijeli se prodaju samo slobodni i bilo ih je u Elektromagica za 2399 kn, Simpa paket je 1555 kn samo crni, a kod produženja ugovora (pretplate ) na 24 mjeseca kod T-mobile ga daju za 1 kn (crni naravno). Inače bijele maske se mogu kupiti na dosta mjesta, originalne su 259 kuna, a postoje i neke neoriginalne u plavoj, crnoj i bijeloj boji za 113 kn, to sam vidio u trgovinama po Splitu. Zamjena maske je malo komplicirana, pa je dobro da to napravi stručna osoba.= Citat =:
Izvorno postao mushica
:comp:
To onda više nije maska nego kućište...
znaci zamjena maske/kucista je ipak izvediva? e pa to je super informacija, puno hvala. ja jos uvijek cekam taticu da se smiluje mojem pokvarenom samsungu i sponzorira koju kunu za t630.
offtopic: Ako si sponzoruša naći ćemo ti i ovdje nekoga da te financira ;D
ne ne... nisam te garde... to samo tata i mama moraju... oni su krivi za sve
Ja sam ponosni vlasnik bijelog t630 :D