Ne bih ti znao odgovoriti, ali ako i nema i ako je moguće mijenjati masku na njemu (ne znam da li je moguće), mogla bi provjeriti na http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...te=ph1&zone=ph da li ih kod njih ima za kupiti.
BTW, welcome!![]()
zanima me jel moguce nabaviti bijeli T630 u Hrvatskoj? nisam bas puno kopala po forumu pa se ispricavam ako je ta tema mozda vec spomenuta....
... da, ja sam jedna od onih koje padaju prvo na izgled![]()
Ne bih ti znao odgovoriti, ali ako i nema i ako je moguće mijenjati masku na njemu (ne znam da li je moguće), mogla bi provjeriti na http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...te=ph1&zone=ph da li ih kod njih ima za kupiti.
BTW, welcome!![]()
@mushica, zvrci elektromagic, 060558060, pa ih pitaju da li ih imaju...
Imas ga, ili ga je bar bilo sigurno. Probaj zvati u LAneta. To ti je u Zg na tresnjevci! Tamo sam ga ja vidio!
pa zašto ti se baš bijela dopada? to nije
baš uobičajena boja za mob.....
Izvorno postao damgol
na toj se maski vidi svaka manja ogrebotina
koliko je meni poznato-svi crni su kodirani na T-mobile,a bijelog ćeš teško naći
Želiš reći da se osim u t-mobileu nigdje drugdje ne može kupiti t630?![]()
crni nikako a bijelih je koliko ja znam bilo vrlo malo.Možda je jedino ostalo u nekom divljem dućanu
hvala... jos koji tjedan i bacam se na konkretno istrazivanje, pa cu i do inozemstva ako treba. a sto se tice ogrebotina...hm, pa ja volim svoju elektroniku i pazim ju, a i ne kupujem ga da bi ga imala iducih 10 godina, 2 godine bi bilo ok.
Bijeli se prodaju samo slobodni i bilo ih je u Elektromagica za 2399 kn, Simpa paket je 1555 kn samo crni, a kod produženja ugovora (pretplate ) na 24 mjeseca kod T-mobile ga daju za 1 kn (crni naravno). Inače bijele maske se mogu kupiti na dosta mjesta, originalne su 259 kuna, a postoje i neke neoriginalne u plavoj, crnoj i bijeloj boji za 113 kn, to sam vidio u trgovinama po Splitu. Zamjena maske je malo komplicirana, pa je dobro da to napravi stručna osoba.Izvorno postao mushica
![]()
To onda više nije maska nego kućište...
znaci zamjena maske/kucista je ipak izvediva? e pa to je super informacija, puno hvala. ja jos uvijek cekam taticu da se smiluje mojem pokvarenom samsungu i sponzorira koju kunu za t630.
offtopic: Ako si sponzoruša naći ćemo ti i ovdje nekoga da te financira![]()
ne ne... nisam te garde... to samo tata i mama moraju... oni su krivi za sve
Ja sam ponosni vlasnik bijelog t630![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Bookmarks