-
T 230 punjenje baterije
Frendica je kupila T 230 i kada joj se potroši baterija do kraja stavi mob na punjenje ali prikazuje da se puni samo zadnja crtica na mobu a ne sve. (Baterija je potoršena do kraja ali se miče samo zadnja crtica). Događa li se to i ostalim vlasnicima T 230? Mislim je li to normalno ili ima neku grešku?
-
Kad sam imao T230 takvo sto nisam primjetio.To je greska. (osim ako je stavila da se puni 10 min a tada se pojavi tek 1 crta.
-
Izgleda da nisam dobro obajsnio. Ona koristi mobitel sve dok se sam ne ugasi - znači dok se baterija maksimalno potroši a onda kada ga stavi na punjenje 7/8 baterije je puno a miče se samo ona crtica od 7/8 do kraja baterije.
Ili da još pojasnim: mob je prazan a on "nacrta" da je skoro pa FULL pun!
-
nek malo procita prirucnik. ako tamo nije nikakva napomena o punjenju baterije onda je greska u softu. moj st60 kada se koristi da se baterija isprazni do kraja pri punjenju takve prazne baterije ne pokaziva znak punjenja jedno 5 min, ali zato pise u prirucniku da je to tak
-
U piriručniku ništa ne piše. Zato i pokušavam naći na forumu nekoga sa T 230 ali izgleda bezuspješno :(
-
probaj malo vaditi i stavljati punjać dok se ne razdrma to se i meni događalo na 310