Kad sam imao T230 takvo sto nisam primjetio.To je greska. (osim ako je stavila da se puni 10 min a tada se pojavi tek 1 crta.
Frendica je kupila T 230 i kada joj se potroši baterija do kraja stavi mob na punjenje ali prikazuje da se puni samo zadnja crtica na mobu a ne sve. (Baterija je potoršena do kraja ali se miče samo zadnja crtica). Događa li se to i ostalim vlasnicima T 230? Mislim je li to normalno ili ima neku grešku?
...we are eternal all this pain is an illusion...
Kad sam imao T230 takvo sto nisam primjetio.To je greska. (osim ako je stavila da se puni 10 min a tada se pojavi tek 1 crta.
Izgleda da nisam dobro obajsnio. Ona koristi mobitel sve dok se sam ne ugasi - znači dok se baterija maksimalno potroši a onda kada ga stavi na punjenje 7/8 baterije je puno a miče se samo ona crtica od 7/8 do kraja baterije.
Ili da još pojasnim: mob je prazan a on "nacrta" da je skoro pa FULL pun!
nek malo procita prirucnik. ako tamo nije nikakva napomena o punjenju baterije onda je greska u softu. moj st60 kada se koristi da se baterija isprazni do kraja pri punjenju takve prazne baterije ne pokaziva znak punjenja jedno 5 min, ali zato pise u prirucniku da je to tak
U piriručniku ništa ne piše. Zato i pokušavam naći na forumu nekoga sa T 230 ali izgleda bezuspješno![]()
probaj malo vaditi i stavljati punjać dok se ne razdrma to se i meni događalo na 310
Bookmarks