Xperia X1 ili neki drugi ?
Ovako, imam priliku uzeti neki mob, tj. u 5. mjesecu bi ga dobio ali ja bi sad htio odlučiti koji bi uzeo.
Ovako, cijena nebitna (ne preskupo!!!, a poznavajuči SE, cijena će do 5. mjeseca pasti kojih 500 kn)
Kupio bi neki high-end mob, tj. sviđa mi se X1, a sad, mogao bi ga dobiti, no možda u tom cjenovnom rangu ima koji bolji mob.
Pa slušam preporuke, C905 mi se sviđa jer je slide, i jer ima kameru 8.1 mpx. i blic. X1 jer je smartphone, novo iskustvo, za GPS netreba internet (ili treba?) i zbog qwerty tipkovnice, te touchscreena. Mislim da nemam što tražiti od C905 ako mi se sviđa smartphone, touchscreen (!). A kamera se sasvim dostatna, samo je pitanje dali je kvalitetna.
Neznam sad jel mob kvalitetan (X1), pa što vi mislite? Znam da sam dao premalo informacija i sve pa evo čisto da kažem da promjenim mob, iako K800i imam tek 3 mjeseca. Doduše, tad će imat više ali nebitno...
Najvažnija stvar, na koju se svi pale u zadnje vrijeme je touchscreen. iPhone ne dolazi u obzir.
Da ne duljim, vidim da sam se sav zbunio, i sebe, i vas, pa što bi vi uzeli?
Zaboravio sam napomenuti da mi veličina i težina nije bitna, cak volim da mi je mob. malo veći, da ga osjetim u džepu...
Cak pomislim i da sam K800i izgubio jer ga ne osjetim u džepu :banme: