[5610 xm] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
Evo da napisem kratki review svojeg novog mobitela :spin:
Dakle, da pocnem od pakiranja:
Uz mobitel se dobiju slušalice sa adapterom sa 2,5 na 3,5mm, MicroSD kartica od 1GB, USB kabel, punjač, CD, upute.
Izrada:
Uređaj je jako čvrst i mislim da se ne bude lako rasklimao, jedino imam zamjerku što se poklopac od baterije dosta tesko skida (jako je cvrsto sakvacen :notooth:). Jedino mi djeluje osjetljivo ona slide tipka :jehon:
Jako dobro leži u ruci a tipke su velike i udobne.
Ekran:
Veličine 2,2 inča i rezolucije 240x320 piksela. Slika je odlicna i dobra je vidljivost na suncu.
S40 5th edition:
Ovo mi je prvi mobitel sa ovim softverom. U usporedbi sa S40 3th ima sitne promjene i dodatke kao na primjer na kraju poruke se vide svi detalji iste, ne mora se više ulaziti u izbornik Detalji. Sve u svemu ništa posebno (daleko od toga da je loš, nego nema puno novosti).
Kamera:
3,2 Mpx sa autofokusom i blicem (dvije LEDice). Slike nisu lose, pogotovo na otvorenom, budem uploadao par slika ovih dana.
Muzika:
Music Player je jako dobar, razvrstava pjesme po izvođaču, albumu ili žanru, jako jednostavan za koristit a nudi mnoštvo funkcija. Equalizer nudi opcije: Uobičajen, Pop, Rock, Jazz, Klasika i dvije prazne da si sami namjestite.
Zvuk je dobar samo preporucam druge slušalice, a ne one Nokijine iz paketa.
Baterija:
Danas je drugi dan od prvog punjenja i baterija je prazna, ali sam putovao iz Italije pa sam slušao muziku i jos sam ova dva dana non stop nesto petljao po njemu (City Bloxx je jako zarazna igra :banme:), dakle mislim da bi trebala uz normalno koristenje trajat 3 dana.
Sve u svemu, mob je jako dobar i kvalitetan :jackie: i mislim da cu ga koristit jos neko vrijeme makar ne preferiram slidere.
Eto to bi bilo to, ne znam ako sam nešto zaboravio, ali slobodno pitajte ako vas nešto zanima :beer:
[5610xm] da li se može koristiti jača baterija
U mobitelu je baterija s oznakom BP-5M. Ima li jača baterija za taj model?