-
Smart Movie Converter
Verzija je 2.43
Problem sljedeci:
Uzmem convertujem severinu 80MB bez problema i radi na mobu ko zvijer i onda uzmem Kill Bill pizdariju (ono smjesno sinhronizirano) veliko 50MB i dode do pola i nece dalje izbaci sljedeci error.
Machine: 'YY-BWYL5ZVPRIP8', OS ver: 5.1 (build 2600)
Memory: 255 MB (used 71%)
Date: 16-9-2004 19:36
Address: 1b:1c40be5a, Exception code: c0000005 (ACCESS_VIOLATION)
Registers:
eax = 00000000, ebx = 00000000, ecx = 0037c5ac, edx = 0410b000
esi = 0037bd00, edi = 010d2040, ebp = 0401fd8c, esp = 0401fd44
Execution path:
Module: divxdec.ax
DllUnregisterServer, offset 0x6ec6
DllUnregisterServer, offset 0x82da
Jel neko zna sta to znaci i sta je rjesenje?!? Da i convertovo sam jos jedan file 120MB znaci nebi trebalo da je problem u velicini fajla.
-
Mozda zbog verzije, ali ja sam 2.0 konvertovao i puno manje filove od Seve, i Seve, i puno vise oda Seve i sve radi perfektno.
-
I ja sam konvertovao nekoliko cijelih filmova i sve radi (ali tek kad sam kupio 128Mb).Cak mi i taj K**a u Bila RADI!!! Sile,jesi li pogledao to,meni je super?!
-
-
...možete li mi dati link gdje se može skinuti Smart Movie Converter(ali cijeli,ne shareware ili trial verziju)...
-
Imam SmartMovie Converter V 2.43. Neke filmove mogu otvoriti, a za neke mi piše- please make sure that you have installed DirectShow codecs for this type file. Gdje da nađem te kodeke, skinuo sam codec_xvid_s60 za mob, dsp2dshow-20020930.exe i 1037264676-ffdshow-20021113.exe za comp. I dalje nece.
Kad otvorim neki film, koji codec moram staviti da koristi za smanjivanje?
Da skinem ovu verziju 2.0? I gdje?
EMINEM, ja sam svoj 2.43 skinuo sa terracro.com. Ali zasad mi ne radi...
-
Mirc
server EFnet
kanali #mediaplace i #aivanet
napišete @find smartmovie
i u privatnim porukama koje izbaci označite link :/nešto,pa na glavnom stisnete ctrl i slovo v (tako je u invision dodatku na mirc koji olakšava stvari).
nadam se da sam pomogao i da čete ga uspjeti skinuti
-
darkovsky to i meni javlja evo upravo skidam valjda pravi
tj onaj koji mi treba direct show pa ti javim jel valja...
-
Evo i meni radi sve bez problema, rijeseno.
@Pinocio
Strava je parodija, nema sta!
-
ma radi mi i ne:mad:
niti ću pokušavati više tko ga.....
-
ma treba to srediti, dobar je program... budem ja još probao nešto, isto javim ako uspijem.
-
Ma program je definitivno odlican nema rijeci.
btw: Prijatelj mi ima jos jedan slican program al o njemu kad ga uzmem za vikend.
-
meni ne konvertira bas svaki film ok.kod nekih filmova nema slike,vjerovatno jer koriste neki specifičan codec.
-
čini mi se da Smart movie koristi XviD codec.
http://www.lonelycatgames.com/mobile...martmovie.html
na dnu stranice
-
...."nered",hvala na linku...i to sam tražio...
-
znam da koristi XviD codec i imam ga,ali ipak mi neke filmove hoće konvertirati sa slikom,a neke bez!?
-
Meni do sada radili svi filmici koje sam konvertovo.
-
sad je poludio totalno i koju god verziju playera stavio u mob izbacuje i piše closed?!da li je nekom poznato da li se kolje s nekim drugim playerom ili programom?hvala
-
još nisam probao starije verzije,možda će one htjeti raditi.
-
...i meni je pošandrcao...ima tko link za direktno skidanje CIJELOG PROGRAMA koji radi...može i stara verzija...
..."sile",znaš li ti di se može skinut...točnije,odakle si ti skinuo svoj...
-
ma meni ne vrijedi ni to što imam 4-5 verzija.kolje se izgleda s nekim programom (možda ima ostataka od instalacije pv playera,otprilike tada počinju problemi)
izgleda da ce biti formatiranja mmc-a,a možda i moba
-
E stvarno se nemogu sjetit odakle al pogledaj podforum Symbijan tamo sam linko neke stranice za 6600 igre, slike, teme, klipovi pa ima i programi moras malo provrndat jel sve sto sam skinio skinio sam s tih linkova.
A problemi DA nastaju kad instaliras PV Player. Provjereni i nemos ga ununstalirat nego format MMC!!!
-
napravio sam format i mmc-a i moba jer sam isprobavao hrpu aplikacija,pa ostalo puno smeća.to je zasad jedini način da otkrijem kakav je koji program.ako imaš kakv link ili opis aplikacija i koje su bolje koje lošije javi.pregledati ću podforum,hvala
-
drugi player za gledanje filmova je ako se ne varam Helix player
-
...ja sam konvertirao Brzi i Žestoki,al sam ga morao podjelit jer nemam dovoljno mjesta na mmc-u...radi besprijekorno,zasad...