razmisljam o promjeni moba.pa me zanima kak se ovaj mob ponasa.ili prihvacam bolje preporuke al u tom rangu
Printable View
razmisljam o promjeni moba.pa me zanima kak se ovaj mob ponasa.ili prihvacam bolje preporuke al u tom rangu
bitno je sta ocekujes od mobitela pa se u skladu s tim mogu i dati neki prijedlozi.
pa bitno mi je da nebude gori od starog a stari mi zadovoljava sve potrebe ali bi nest novije
kaj nitko nema ovaj mob da se malo raspiše o njemu? :cry:
jel se može koji od ova dva sata maknut? nigdje ne nalazim u mobitelu ni uputama opciju za maknut sat:cry: ne vidim razloga zašto imat dva sata na ekranu
http://www.imagesforme.com/out.php/i...Picture181.jpg
Izbornik (glavni menu) -> 3 Postavke -> 2 Postavke zaslona -> 1 Tema poč. zaslona -> Prikaži stavke (popis):
1 Ne prikazuj
2 Kalendar + sat
3 Kalendar
4 Sat (kvačica)
5 Upute za sat i tipke
6 Dvostruki sat
7 Vodič za tipke
Premjesti kvačicu na: 1 Ne prikazuj -> potvrdi s izvršeno, i problem riješen!
jel mi može netko pomoći? ne mogi nikako prispojiti mob sa usb-om na komp... sve sam probala, ne pomaže ni onaj program što sam dobila na cd-u....
please...
da li netko zna je li ovaj mobitel u t-mobile ponudi otkljucan ili zakljucan?
ne piše se bas o ovom mobitelu...
frend bas presao sa s.e. k770, na secret, cekao je duze vrijeme ovaj mobitel, i kaze da nije bas odusevljen i da se najvjerovatnije vraca na s.e. ...
nije mu bas sjeo ko s.e. od raznih sitnica u meniju sto fale, kaze da nije nasao da flash-lampica radi stalno, ako to ne moze veliki minus.. zatim
par njegovih pitanja, mislim da se moze prilagodit ovo
"-nemoze se namjestit odmah glasna zvonjava, nego ide postepeno?, - kad se iskljuce slusalice prilikom slusanja glazbe, odmah se prebaci na zvucnik bez pitanja?- nemoze se namjestit javljanje na otvaranje mob?, itd"
sad se igram s njim malo, primjetio sam da se klima zadnji poklopac carbon, mice lijevo-desno.. i kamera mi se na ku990 cini bolja..valjda zbog vece, bolje lece, il cega, i slike i video mi izgledaju bolje,
i steta je sto nije pravi touchscreen nego samo u onom touch mediji..
makar je meni mob ok, ok ekran, i najbitnija njegova karakteristika "neogrebiv"..
. lampica može raditi stalno(update softwara) , može se namjestiti glasna zvonjava , ali teba znati..xd
usput imao sam ku990 i , ipak radi premutne slike, i nesviđa mi se, i može se staviti da se javlja poklopac gore, prekid poklopac dolje...xd..xd...
usput taj carbon se miče , ali se vrača na prvobitni položaj tako mora biti, zbog načina otvaranja samog poklopca, on se svejedno nemože izvaditi makar se malčice klima..
konačno je došao software za maknut zvuk sa kamere :respect:
di? gdje za skinuti?
http://www.mygreatphone.com/forum/lg...ter-sound.html
malo me hebe što nemogu ući u jedan folder, ali ću sutra probat i nadam se uspjet ;)
je li moze neko reci sta u vezi kamere..kakva je??? moze neka usporedba???
i sta znaci ovo neogrebiv???
jel tko uspio maknut zvuk sa kamere?