mobitel nece provjeravat iznos na racunu niti ukucat bon. pokaze "Rezultat nepoznat" probao sam sa t2, vip i t-mobile karticom ali uvijek isto.
ima li ko kakvo rjesenje?
Printable View
mobitel nece provjeravat iznos na racunu niti ukucat bon. pokaze "Rezultat nepoznat" probao sam sa t2, vip i t-mobile karticom ali uvijek isto.
ima li ko kakvo rjesenje?
Prvo spremiti sve važno sa mobitela,onda ga resetirati skroz i pokušati ponovo.
Ako ne pomogne onda ukoliko se isplati,na servis da stave novi softver telefona i trebalo bi raditi ali neka odmah probaju tamo.
hoce li tko napisati kod? hitno mi je!
Odeš u Settings i pod rubrikom Phone settings nađi "reset to factory settings" nakon čega ukucaš security kod (po defaultu je 12345 osim ako ga nisi mjenjao).
hvala na odg ali to nije to, trebo bi kod koj ce sve izbrisat tj slike pjesme i to. full reset
*#7370# ti je za Symbian Nokia modele. Sad nezna dali isto važi i za Nokia dummy S40 modele, probaj pa javi.
Pogledaj ovaj link.
Full Reset: *#7370#
Soft Reset: *#7780#
S obzirom na to da je soft reset isto ono što bi napravio iz izbornika na mobu. A ako se dobro sjećam na 6230 nisu radili ti kodovi, samo reset iz izbornika :-/
Soft Reset: *#7780# taj radi ali Full Reset: *#7370# ne. a jel bi ga mogo resetirat preko nekog programa ili nesto?