Iako znam da ova dva mobitela nemaju puno veze, izbora je pao na jednog od njih, ali ne znam za kojeg da se odlučim!! Imao sam Samsung D900 a brat mi ima P1i, i koristio sam ga malo, i čini mi se jako cool fon, ni ne ide sporo, sve super, malo teže za snać ali nakon malo vremena navikneš se!! MOj samsung me totalno razočarao, nije UIQ a tolko je spor, imao sam karticu od 1Gb, i kad sam pola napunio, katastrofa, nemožeš se pomaknit na kartici, a tek što moraš u svaku sliku uć pa izać, katastrofa, a sve sam mu funkcije provalio za 3 dana, katastrofa a puno putujem pa mi baš bilo ugodno da ima malo više funkcija da se s njim pouabavim!! Znam sve prednosti i mane UIQ mobitela i mislim da bi mi to bilo idealno i da bih se skroz zadovolji njegovim funkcijam i da bih se s tim oduševio!! A sad me zanima kakav je U900 i dali pruža više funkcija od D900 i mal me navlači što ima 5MPX kameru iako to nije presudno, no prvenstveno me zanima zvuk na ovom mobitelu, i ostale mogućnosti pa ako neko ima iskustava s oba mobitela ili pojedinačno, neka ih napiše, i na kraju dali da se zbog izgleda, kamere,i ostalog odrekne funkcionalnosti, odnosno dali će me zadovolji U900 sa svoji funkcijam a oduševit dizajnom i kamerom?!