[Auto] Isplati li se kupiti starog Swifta? Molim misljenja i preporuke
daklem 'vako,
doslo doba kad se dragom trazi prvi vlastiti auto. recimo da je krov nekih 20k kn :-/
i sad se lagano koljemo, ja, kao pravo zensko ;D smatram da bi mu bilo pametnije kupiti neki slabiji auto tipa Punta, cisto zato sto je relativno mlad u tom cjenovnom rangu, jeftini dijelovi, mala potrosnja..
e, a on, kao pravo musko, napikir'o starog swifta.. kune se da to sto je on "jurulica" nije primarni razlog.. mda ;D
i sad mi baca teorije da mu je frend, (inace automehanicar, al balavo je to, 19 god, nes ti automehanicara s iskustvom..) rekao kako su stari suzukiji gti super, da im je masina nepoderiva, da mu se isplati uzet ga, al of kors ne obicnog, nego gti-a..
sad vas zasipam pitanjima:
je li istina da su stari swiftovi gti bolji od onih slabijih? ne mislim sad na to kolko auto moze potegnut, nego na stanje motora, navodno da su gti motori napravljeni savrseno..
sto biste vi preporucili kao best buy u tom cjenovnom rangu?
svjesni smo da za te pare nemremo dobit neki fantastican auto.. al bas mi i nije razborito kupiti auto star 17 - 18 god samo na temelju toga sto mu se "yebeno" svidja..
eh, i da, kod preporuke uzmite u obzir da ga jos kaci onaj zakon o 100ks..
'vala puno unaprijed :)