imam ga instaliranog ali svejedno nemogu gledati video na internetu.Šta god da napravim ništa se ne dešava samo trazi da nešto kupim kad stisnem na praznu (sliku).
Printable View
imam ga instaliranog ali svejedno nemogu gledati video na internetu.Šta god da napravim ništa se ne dešava samo trazi da nešto kupim kad stisnem na praznu (sliku).
Deinstaliraj ga i instaliraj najsvjezijeg...
http://www.adobe.com/shockwave/downl...shockwaveFlash
I meni je tako bilo...
dnevnik.hr
www.segon-hoće da ga kupim.
adobe sam pokušao već 2 puta instalirat i uvijek isto
Ham,ham,ham....:hm:Nekaj tu ondak nevalja.....Sad ću ja to malo prorešetat...pa se javim
EDIT; Jel se vidi u TaskManageru? Dal je otvoren flashplayer?
Kopiraj iz (AKO IMAŠ) macromedijinog foldera .exe datoteku flash playera i preimenuj je i zaljepi u system32/macromed kao GETFlas.
i to mora da radi brale.....:respect:
U task Manageru ga nema, a u add or remove programs ga imam što se tiče ovog ostalog morat će mi netko malo bolje objasnit te foldere i ako ih imam neznam gdje da ih tražim.ubilo me ovo HVALA NA TRUDU!!!
ja znam upalit i pokvarit kompjuter i više od mene nemoj očekivat, da ga vidim možda bi i probao ovako sam izgubio više od dva sata tražeći macromedijalni folder bez uspjeha
idem probat
Macromedia Dreamweaver 8 -To je najbliže što sam našao.Instalirao ga našao u proggram files -Macromedia-Dreamweaver 8 -Configuration-Flash player.
Kopirao u sistem 32- Macromed-Flash- Flasxh player trust(i ništa ),pa samo u flash(ništa),pa samo u macromed(ništa),Pa u sve i jedan(ništa).Neznam jeli problem kad mu mjenjam ime promjeni mi se ikoma iz activeX control u Type File
nažalost ništa ili nešto nisam dobro napravio.
Trenutno sam deinstalirao exploer 7 i skinuo adobe media player instalirao ga dobio sliku i vraćam 7 pa ću vidjeti šta će bit
probat ću s mozillom
J...ga evo trojka radi kasno palim.trenutno radi i video izgleda da exploer nije dobar.PUNO HVALA ako budem imao koju pametnu javim se.
radi vrlo dobro čak je i dosta brža od exploera trenutno ne koristim Vip-fast(sranje za ubrzanjue interneta) i sve šljaka
Dobra veče!!!
Nažalost do nedavno bez fast net-a ništa.
Provjereno šljaka možda i prebrzo bar za moj komp