Kako instalirati Java aplikaciju?
Prije svega moram napomenuti da sam novi sa ovim mobitelima koji mogu sve i svašta, do sam sam koristio prastare modele koji su mi služili samo za nazvat i poslat sms.
Neki dan sam uzeo SE K800i i sad kužim da se tu može hrpa toga radit što ja nisam imao pojma da su mobiteli toliko otišli naprijed u zadnjih o-ho-ho godina. :respect:
Sad kao totalni noob čitam forum i isčuđavam se ...tipa "kaj se mogu instalirat dodatne stvari na mob itd". Uglavnom vidio sam par zanimljivih stvari i pokušao si instalirat neke aplikacije ali neće.:cry:
Da napomenem imam samo integrirano 64MB nemam karticu, ali to bi trebalo bit dosta za početak.
Pokušao sam instalirati app BT INFO sa stranice http://www.getjar.com/products/11156/BTINFO , i sad prvi zbunj... postoji .jad i .jar fajl za skinut. Dakle prvo pitanje je dal treba skinut oba ili samo jednog i ovaj drugi je u .rar arhivi ,dal treba ekstrakt napravit ili takvog bubnut gore???
Nakon što sam skinuo(oba i extract drugi) idem prebacit na mob, imam usb kabel, na mobu pod datoteke imam folder programi tj.software, a kad spojim mob na komp nevidim taj folder (na kompu se ne vidi niti folder igre iako se na mobu vidi taj folder) , ništa stavim ja program na other. Iskopčam mob iz kompa i pokušavam pokrenuti instalaciju ali mi javi da "radnja nije uspjela".
Dakle, što trebam napraviti da bi instalirao neku app (pokušao sam više njih), zašto ne vidim folder software na kompu a na mobu da, treba li imati dodatnu karticu za to???
p.s. imam firmwear R8BF003 i EROM R3A022 ako to nešto znači.
p.s.s. Ispričavam se ako je ova tema možda već bila, ja nisam uspio naći ništa slično na forumu.
Hvala na odgovorima!