Ima li načina da se ova igra može igrati online, a da je besplatno (kao što ima mnogo servera za WoW)? Hvala unaprijed
:hrv:
Printable View
Ima li načina da se ova igra može igrati online, a da je besplatno (kao što ima mnogo servera za WoW)? Hvala unaprijed
:hrv:
1:Orginalni CD key= Citat =:
2.Hamachi ili Xfire
Postoji onaj program "all seing eye" koji ti nađe crackirane servere pa možeš igrati i bez cd key-a...al rijetko koji da je crackiran ^^
Al necemo sad ilegalne nacine,kupi original igru pa igraj kako treba :D
1:Preko orginalong dc key-a ....Instaliraš EA online koji dobiješ na cd-u i u igri ideš na online,mislim da trebaš patch-ati igru (u većini slučajeva patch ti se sam skida ) i dobiješ prozor u kojem te pita dali želiš napraviti acc napraviš acc i uneseš cd key (mora biti org. gusarski ne rade) i onda možeš ulaziti u ligu i igrati.= Citat =:
Imam i jedno i drugo, ali ne znam što trebam učiniti da mogu igrati preko toga pa ako bi mogao objasniti i za Xfire i za Hamachi bio bih zahvalan
2.Putem Hamachi-a skin eš ga napraviš acc i startaš hamachi i odeš na njihovu stranicu i u filter izabereš državu i upišeš naziv igre (npr euro 08 ili euro 2008) i izbaci ti popis igara i onda klikneš na koju želiš te ti ponudi download nekog file-a kojeg otvoriš s hamachi-em taj file je ulaz u tu sobu koju si odabrao .kad nađeš drugog igrača pokreneš euro 2008 i na lan i ako se povezuješ upišeš ip koji ima tvoj protivnik.
Jel može objašnjenje i za Xfire? Hamachi mi nešto šteka