pokušao sam unlockat svoju motorolu v360 bez tp-a i kod zadnjeg koraka u postupku sam zaboravio stavit bateriju prije posljednjeg flashanja...sad nemogu upalit mob..ali komp ga prepozna...i nemogu ponovo stavit mp gore..moze li mi neko pomoc??:hrv:
Printable View
pokušao sam unlockat svoju motorolu v360 bez tp-a i kod zadnjeg koraka u postupku sam zaboravio stavit bateriju prije posljednjeg flashanja...sad nemogu upalit mob..ali komp ga prepozna...i nemogu ponovo stavit mp gore..moze li mi neko pomoc??:hrv:
Sad moras radit TP...
ako možeš ikako flashaj onaj drugi Moto_lang_0031_unlock moto jer ćeš s njim dobit Blank i onda popravi PDS i full flash s P2K Easy Tools 3.9 verzijom obavezno.
evo pokusat cu ovo zadnje pa vam javim
a gdje da nađem taj fullflash?
EDIT: neda mi opce flashat...
kad spojim mob na komp i otvorim RSD lite pise mi da je spojen i pise S lite neptun blank..ali neda flashat
Citat:
koje programe koristiš za flashanje? i što ti pokazuje boot loader screen? koje informacije pokazuje?
ne mora se nužno raditi testpoint, to je zadnja solucija, koja također ne mora biti uspješna.
--koristim RSD lite 3.5 i Flash&Backup3...botloader mi opce nista ne pokazuje...na mobitelu mi se ekran opce ne upali..
Reko sam ti...
a jel mi mozes nekako objasnit sta nakon tp-a i kako se to tocno radi??
problem rijesen..stoga:tclosed: