Prijelaz na Flex Obitelj 200 - pitanja
Složio se s curom da prijeđemo na Flex Obitelj 200. E sad imam par pitanja koja ostaju nerazriješena, pa ako netko zna, slobodno pomogne...
Ja sam na pretplati Flex 60, ona na Simpi.
1. S obzirom da u Flex Obitelji 200 oba člana moraju biti pretplatnici, znači da cura mora prijeći na pretplatu, i pretpostavljam potpisati novi ugovor ako će ona biti nositelj? S obzirom da mora prijeći na pretplatu, jel može možda tražiti novi broj, odnosno novu karticu sa novim brojem, ili prijelaz za simpe predstavlja nešto lakšu, bržu, i jednostavniju proceduru? (pitam to jer ona ima šit broj, pa ovako dobije možda nešto bolji)
2. Ako ona neće biti nositelj, mora li onda potpisivati ugovor na 12/24. mj (s obzirom da će biti novi pretplatnik)?
3. Ako će biti nositelj i potpisati novi ugovor, nadam se da ostvaruje pravo na telefon po povoljnijoj cijeni.
E sad, to je bilo što se tiče nje, što se mene tiče:
Nedavno sam produžio ugovor na 24. mj za Flex 60, prošlo je 4 mjeseca, i prilikom toga iskoristio sam pravo na telefon po povoljnijoj cijeni.
4. Hoće li meni uopće dozvoliti prijelaz na Flex Obitelj 200, a ako nemam prava, koji su uvjeti onda za to?
5. Ako ću ja biti nositelj, potpisujem li novi ugovor, ili mi ostaje važeći onaj stari?
6. Ostvarujem li pravo na telefon po povoljnijoj cijeni?
U biti nam je svejedno tko će biti nositelj, a glavno je da dobijemo mobitel, i ako je moguće da ja utrpam još 6000 bodova za isti, koje ću skupiti za mjesec dana.
Hvala i pozdrav!