Imam motorolu E770V,pao je s malo vece visine pa su mi se pokvarile tipke za pojacavanje i smanjivanje zvuka,mogu kako zamijenit za neku kombinaciju tipki ili programom? :wall:
Printable View
Imam motorolu E770V,pao je s malo vece visine pa su mi se pokvarile tipke za pojacavanje i smanjivanje zvuka,mogu kako zamijenit za neku kombinaciju tipki ili programom? :wall:
Nisam nikad doticnu motorolu imao u rukama,al mozes,ukoliko je slicna ili ista shema izbornika,uc u stilove zvona i tamo pojacavat bez onih tipki sa strane,tj s tipkama za navigaciju kroz izbornik...
Meni nema razlike između 1 i 7 ,tako da :censored:
Ima mozda gdje u Digital Audio Playeru mijenjanje bez tipki ili sta god samo da mogu mijenjat taj :censored: zvuk
Nisam te shvatio. Izgleda mi da je postavljeno na npr 7,a nista se ne cuje...??? Ako je tako,onda nisu tipke... :(
Imam kraticu # za zvučno i bezvučno,na zvučnom je zvuk uvijek na maximumu ,a na bezvučnom ga uopće nema.U opcijama kad mijenjam glasnoću na zvučnom i stavim na 0,opet mi je na maximumu.
Neznam kako drugačije da objasnim :hm:
Jednostavno mi je zvuk uvijek na najače ili ga nema.
A dugmad ne reagira?
Ako reagiraju,onda se soft zblesirao,a to se rijesava s drugim,i u pravilu boljim... Ako je hardverski problem,onda je to "visa matematika" jer ako se od jakih udarca nesto slomi (mislim na integrirane dijelove),to se bez adekvatnog alata u kucnoj radinosti na mobitelima (uglavnom) ne popravlja...
Onda mi se nešto slomilo,jer mi je pao s 2 metra na beton. Ah,sad na popravak...
:deadthread: