znači.. zamolio bih da mi navedete neke kvalitetne digitalce u ovom rangu cijene.. ako ima koji uopće
Printable View
znači.. zamolio bih da mi navedete neke kvalitetne digitalce u ovom rangu cijene.. ako ima koji uopće
-PANASONIC DMC-LS60EG-S (6 Mpixela), optički zoom 3x, srebrni-599kn,
-SONY DSC S650 (7.2 Mpixela), optički zoom 3x-649kn,
-OLYMPUS FE-210 (7 Mpixela), optički zoom 3x-699kn,
-NIKON Coolpix L10 (5 Mpixela), 3x optički zoom-649kn,
-CANON A460 (5 Mpixela), optički zoom 4x, srebrni-699kn.
izvor:HG Spot.
ovo su sve dobri fotoaparati,naravno u okviru cijene i ocekivanja.
Samo u vezi Olympusa FE-210 (na nekim mjestima i X-775), slike i nisu baš najbolje, previše su zrnate, a kod poluge za zumiranje, nakon nekog vremena ti krene štekati i provocirati. I često ne fokusira iz prve, nego trebaš imati strpljenja. Ja ga imam tak da znam o čemu govorim... pozz... :wave:
e, to mi treba, osobna iskustva.. mislim, hvala Vepru, al meni trebaju ljudi koji će reć koji su od tih koristili i da li valja.. što se tiče tog Olympusa FE-210, koliko sam pročito, ima problem s white balanceom i indoor slike izgledaju žućkasto.. jel dovoljno dobar Sonyev?
mogu potvrditi da je Canon A 460 prilicno dobar za ove novce.malo je stariji model,ali vrijedi...
To su većinom digitalci sa onim AA baterijama ako se ne varam?
Potpuno se slažem...
Prijatelj je dobio A460 od HT uz produženje ugovora za 1 kn i nakon malo igranja s njime moram priznati da daje čisto solidne fotografije. Dopada mi se i veličina, 5.0MP čip( po meni čim manje piksela na tako malom senzoru to bolje), ekran je čisto solidan...