znači.. zamolio bih da mi navedete neke kvalitetne digitalce u ovom rangu cijene.. ako ima koji uopće
znači.. zamolio bih da mi navedete neke kvalitetne digitalce u ovom rangu cijene.. ako ima koji uopće
-PANASONIC DMC-LS60EG-S (6 Mpixela), optički zoom 3x, srebrni-599kn,
-SONY DSC S650 (7.2 Mpixela), optički zoom 3x-649kn,
-OLYMPUS FE-210 (7 Mpixela), optički zoom 3x-699kn,
-NIKON Coolpix L10 (5 Mpixela), 3x optički zoom-649kn,
-CANON A460 (5 Mpixela), optički zoom 4x, srebrni-699kn.
izvor:HG Spot.
ovo su sve dobri fotoaparati,naravno u okviru cijene i ocekivanja.
Samo u vezi Olympusa FE-210 (na nekim mjestima i X-775), slike i nisu baš najbolje, previše su zrnate, a kod poluge za zumiranje, nakon nekog vremena ti krene štekati i provocirati. I često ne fokusira iz prve, nego trebaš imati strpljenja. Ja ga imam tak da znam o čemu govorim... pozz...![]()
e, to mi treba, osobna iskustva.. mislim, hvala Vepru, al meni trebaju ljudi koji će reć koji su od tih koristili i da li valja.. što se tiče tog Olympusa FE-210, koliko sam pročito, ima problem s white balanceom i indoor slike izgledaju žućkasto.. jel dovoljno dobar Sonyev?
mogu potvrditi da je Canon A 460 prilicno dobar za ove novce.malo je stariji model,ali vrijedi...
Potpuno se slažem...
Prijatelj je dobio A460 od HT uz produženje ugovora za 1 kn i nakon malo igranja s njime moram priznati da daje čisto solidne fotografije. Dopada mi se i veličina, 5.0MP čip( po meni čim manje piksela na tako malom senzoru to bolje), ekran je čisto solidan...
Polish saying: There aren't ugly women in the world. There is sometimes lack of booze...
To su većinom digitalci sa onim AA baterijama ako se ne varam?
No sikiriki...
Bookmarks