[HP ipaq 614] iskustva, pitanja, odgovori
Konkretno,
možda nije baš "614c specific", no razina glasnoće dolaznih poziva na ovom modelu je vrlo niska. Dok poziva nema, tapom na ikonu zvučnika pokažu se dva slidera. Postavim desni slider na maximum. Vratim device u svoj etui (jer bez njega display neće preživjeti niti mjesec dana) i jednostavno ne primijetim zvonjavu. Ne znam je li do mene (ono, muha bez glave pa niš ne čuje) no stalno propuštam pozive, poruke u imalo bučnijem okruženju (npr. tramvaj, šetnja gradom, kad je device još i u aktovci). Čak kad sam uređaj držim u džepu košulje (bez etuija naravno) opet uspijem propustiti poziv.
Eto, čini mi se da je reprodukcija zvuka na uređaju ipak znatno tiša od npr. HP hw6915 modela (sad stavih klasično zvono prastarih telefona pa možda primijetim poziv u redovnoj svakodnevici).
Ima li netko isto takva iskustva ili sam krivo podešavao glasnoću zvonjave?
Windows Media Player - mogući bug
Prebacih album na device, update-am WMPayer Library i redovno uživam u mjuzi. Odjednom 2 pjesme sa albuma ispadnu iz albuma i ne pojavljuju se u album listi. Kad u WMPu odem na properties baš te pjesme, kaže Artist unknown, Album unknown, a do jučer su MP3 tagovi bili ok i stvar je bila dio albuma.
Ok. Obrišem te 2 stvari sa device-a i ponovo ih spustim sa kompa na device (preko ActiveSync --> Explore Device ---> Storage Card) i ponovno update-am library i ništa - te dvije stvari ispale su iz albuma zauvijek :(.
Ima li netko ideju gdje je problem (zvuči mi kao neki interni podaci WM Playera koje je jednom zapamtio i sad ih stalno koristi) jer su MP3 tagovi te 2 pjesme ispravni? Jedino što je možda uzrok ovakvom ispadanju pjesama sa albuma je to da su baš te pjesme svirale kada je pristigao poziv (WMP se stopira, preuzmem poziv, završim poziv, WMP nastavi svirku). Možda je to preuzimanje poziva "izbacilo" trenutno reproduciranu pjesmu iz albuma?
Ideje? Kako vratiti da obje stvari opet budu dio albuma? (obrisati album, updateati library, staviti album, updateati library?)?
Naravno sve ovo bez korištenja playlisti (jednostavno sve MP3ce koje su dio jednog albuma su u jednom fizičkom folderu).