Evo, znam da je to prije bilo moguče...ali nemogu preko opcije "search" nači tu temu, da postoji neki programčić koji može obrisati T-Mobilove gluposti, kao što su njegove melodije, slike...i to...
Hvala!
Printable View
Evo, znam da je to prije bilo moguče...ali nemogu preko opcije "search" nači tu temu, da postoji neki programčić koji može obrisati T-Mobilove gluposti, kao što su njegove melodije, slike...i to...
Hvala!
Skini MobyExplorer za mobitel i ideš na file-ove koje želiš obrisati i ukloniš/odznačiš "read-only".Tako sam se ja riješio vodafone-ovih gluposti na K750.
kada flashas mob imas opciju dont upload SE WAP links ... mislim da se tako zove!!!
Jel se može w200 fleshat...i mislim zbog čega...ima kakvih novih poboljšanih firmwarea?
@avantgard,
Ako si pitao kako obrisati zasticeni sadrzaj, onda ne mozes pricati o flashanju. Drzi se teme.
Kao prvo, o flashanju ima vec dovoljno tema, a kao drugo, kao sto je vec mnogo puta receno, uglavnom se ne-W modeli flashaju u W modele, W modeli se u principu ne flashaju u nista drugo (nema potrebe).