E51 vs 6500c - vaše mišljenje
pozdrav...
budući da je moj K700i otišao u vječna lovišta, kupujem novi mobitel te kako mi stari treba produžiti ugovor s t-comom, a on se na novom mobitelu ne bi snašao, budući da svoju nokiu 3310 ima već mnogo godina (pred 2 godine je samo bateriju novu kupio i mobitel radi kao da je pred 2 godine kupljen) ja cu iskoristit situaciju i kupit sebi mob... :comp: e sada, kada bi se ugovor produžio na 24 mjeseca, u tarifi flex 150 6500c bi došao 998 kn, a (pod istim "uvjetima") cijena E51 bila bi 898 kn... praktički, razlika u cijeni je "zanemariva"...
budući da iz osobnih iskustva preferiram nokiu, otvorio sam temu u nokia podforumu, kao sto vidite...:deadthread:
kamera kod mobitela mi nije bitna, a 1 gb memorije mi je također dovoljno, clasic je "ljepša", e51 ima symbian te wlan, kod e51 morao bi izdovjiti jos nekih 200 kn za 1 gb karticu, 6500 ima veći zaslon itd... budući da se zbilja ne mogu odlučiti, odlučio sam pitati iskusnije od sebe... kod mobitela mi je bitno da kada pišem sms text ne "zaostaje", te da mobitel u cijelosti kod korištenja funkcija ("surfanje" podatcima mobitela, pisanje sms poruku, šetanje u meniu) nije trom... ovdje sam pročito da 6500c treba 1 sec da ude u inbox, a budući da sumnjam da cu koristit inbox, to mi nije vazno...
meni treba kvalitetan uređaj s dobrom podrškom za multimediju (slušanje mp3ca, gledanje videa), ali kamera mi nije bitna...
eto, iznesite svoja mišljenja... ja naginjem 6500c radi izgleda, ali e51 ima symbian...
ne znam sta da radim...:tomato:
hvala na pomoci...