Ovo je slučaj koji graniči s ludilom!
http://www.reklamacije.net/index.php...=704&Itemid=35
Što bi Vi ljudi napravili?
Printable View
Ovo je slučaj koji graniči s ludilom!
Što bi Vi ljudi napravili?
ovo me uopce ne cudi jer je opce poznato kakvi su i VIP i Mobis.malo je onih koji nisu s njima imali problema.:mad:
ovo je stvarno ekstreman primjer katastofalnog odnosa prema kupcu i od strane operatera i od strane ovlastenog servisera,a i inspektorata i sve je to ista bagra!:evil: :wall:
ja sam u vipu i nisam imao takvih problema do sad mobitel imam 5 mj i radi mi ali nisam znao da je vip takvo smece :mad:, no ja nisam to jos iskusio a nadam se da i necu, e ljudi al oni tamo sluzba za korisnike lol ak dobite nekog koje slabih zivaca loool
1. Kulturan razgovor sa šefom servisa. Negdje postoji trag tko je i što se je sve popravljalo. Ustrajati u zahtijevima da se ili popravi ili da ti daju novi mobitel. Tražiti zapisnike o popravcima i pismeno očitovanje šefa.
2. Ak to ne daje rezultat pokušati doći do direktora firme i zastupništva za NOKIU (vjerojatno u istoj zgradi) i tamo riješiti problem.
3. Nakon toga otići do novinara i ispričati priču sa svim detaljima i uz priložene papire (uključi što je moguće više medija). Paralelno ispričati priču i na svim forumima, nek ljudi znaju.
4. Ak te iz firme ni nakon toga ne pozovu možeš ih tužiti (ne znam koliko ti se to isplati)
Naravno postoje i druge metode o kojima ne bih ovdje pisao. Žalosno je to što ti se događa ali čini mi se da nam to postaje normalno ponašanje, a općenito k nama stiže žnj roba bog te pitaj odakle.
Sretno.
i ja sam na vipu i jedva čekam da se prebacim il ta tmobile il ta teletinu( fakat su jeftini ) .. ovi deru bolesno
Dva puta sam dobio novi mobitel kada sam donio Nokiju na servis, jer je ustanovljeno da je moj neispravan a imao sam garanciju.
Ne znam kako sam ja tako dobro prosao, a nisam se morao derati ili zvati inspektorat. Uzivaj u krstarenju...
nadam se da neces imati priliku da iskusis kakva je to bagra koja radi u Vip-u.meni su uredno slali racune jos 5 mjeseci nakon iskljucenja iz mreze i prekida ugovora,a sve zbog mizernog racuna od 100-injak kn koji kasnije narastao na preko 1000kn sa kamatama.:rifle:
takodjer kad sam kod njih reklamirao kvar na mobitelu,cekao sam ga vise od mjesec dana,a i nakon toga mobitel nije bio popravljen.:creep:
sto se tice Mobisa,niti sa njima nemam dobrih iskustava jer sam jednom cekao na mobitel 1,5 mjesec pa sam se obratio lokalnom fuš-majstoru koji mi je mobitel popravio za 3 dana.:drunk:
Sori, ali nemaš što prekidati ugovor ako imaš dug prema operateru i čuditi se što su ti slali račun i pola godina nakon toga. Mislim, ako se mogu kupovati mrcine od uređaja, onda se ima i 100 kuna za telefonski račun.
da,ali oni su meni iskljucili liniju i vise nisam mogao slati ni primati pozive,SMS-ove...ako nista ne trosim ne mogu mi dalje slati racune.
priznajem dug i kamate na dug,ali zasto mi dalje salju racune(mjesecnu pretplatu+12,50kn radio frekvencije),ako je ugovor prekinut?!
to je ono sto je nevjerojatno!
Slicna stvar mi se dogodila kod Tele2, jer im nisam faksirao (!!!) kopiju osobne sa zahtjevom da mi prekinu ugovor, iako mi je broj dogovorno prebacen na T-Mobile mrezu.
He, neki tvrde da servis nije dužan dati novi mobitel nego trgovac. A u ovom slučaju trgovac je Mobis. A servis je Mobis servis??? To je ista firma. Mobis mora dati novi mobitel i onda izgladiti svoje račune s Vip-om. Tak?