Koji mob je iz T-mobileove ponude bolji- K530 ili W580?
Specifikacije su više-manje tu negdje, ali koji odabrati?
Printable View
Koji mob je iz T-mobileove ponude bolji- K530 ili W580?
Specifikacije su više-manje tu negdje, ali koji odabrati?
pa w580 je kao visi rang..ima bolji vanjski zvucnik, al sto je najvaznije vecu rezu ekrana,al mi je nekak zenski, ima sitne tipke i tesko mi koristit i tipke i d-pad,makar ni k530 nema neku extra tipkovnicu...
jedino zbog ekrana je dobar, meni se kvaliteta kucista ne sviđa, u k530 ak ti pocne skripat podmetnes neke papirice i stvar rjesena...
ja bi rađe k530, em sto je nesto jeftiniji, em mi je definitivno ljepsi, tj elegantnije izgleda,ozbiljnije...i duze baterija drzi sto mi je mozda i bolje od ekrana,makar steta sto nije qvga..
eto, a gledaj koj se tebi vise sviđa..
...pa w580 je po meni bolji - veći ekran, walkman funkcije, lijepši, i - čvršći i kvalitetnije napravljen :) ...
...iako bih prije uzeo s500, samo da nije tih hebenih tipki koje pucaju :) ...
tako je,pucaju i na W580.ipak bi ja odabrao W580 zato sto je atraktivniji,ima bolje zvucnike i karticu 512mb.
Stvarno jadno od SE da izbaci dva modela koji imaju probleme s tipkovnicom..
OT: ja bi uzeo w580 ima ga sestra i mob mi se super cini..ima vise memorije,bolji ekran,walkman i meni je puuno lijepsi...
A ovo što se događa s tipkama koje pucaju, nešto sam čitao da je SE sredio situaciju, i da su sad kvalitetnije tipkovnice na s500/w580- samo pitam se je li ta "novija" serija ova iz T-mobile-a...
Spada li ovo pucanje tipki pod garanciju?
Navedeni problem spada pod garanciju.
uzmi w580 ako ti se da svaka 2-3 tjedna nositi mob na servis zbog tipkovnice...ako si iz zg onda ti nije problem, ali posto si ti iz opatije neznam dal ti se to isplati...
I onda, de facto, mi je najbolje uzet K530... Ili?
uzmi koj ti se vise sviđa...ja bi makar ima losiji ekran uzeo k530...i nije w580 nikako kvalitetnije napravljen, kak ce bit kvalitetniji ako je slide od mobitela u jednom komadu...makar je i to moguce u ovom slucaju nije..k530 podmetnes papiric i ne skripi nis, a w580 zna skripat kad ga stisces...em skroz sitni dpad za stiskat..em sam i zaboravio da pucaju tipke, pa stalno po servisima ak ti se da... i k530 ima bolju bateriju...sad ovaj je walkman pa ima bolje slusalice no i to se lako nabavi ak ti treba za to... presudi po izgledu i jel ti vazan ekran dosta...
Imam K530i i mogu ga preporuciti jer je mobitel stvarno OK, ekran mu je odlican s obrzirom kakva mu je rezolucija, vidi se fenomenalno, baterija meni traje od 4 - 6 dana, odavno nisam imao mobitel koji ima tako dobru bateriju, mobitel uzivo izgleda odlicno, kada se bude klimao stavis papiric izmedju poklopca i baterije i mobitel je onda vrlo cvrst. Po meni mob ima 2 nedostatka, prvi je sta se sa njme ne isporucuje nikakva memorijska kartica ili da barem ima vise interne memorije, al nema veze nije toliko to bitno, a drugi nedostatak mi je sto mu je zvucnik pozadi i onda kada je mobitel prislonjen na stol malo se slabije cuje, rjesenje e da se zada zalipi neka tanka guma ili nesto samo da malo podigne mobitel, e onda se zvucnik cuje ekstra jako za moje pojmove...
Eto to bi bilo to od mene ;)