Evo,ja i frend otvorili hrvatski upload centar (za slike) poput imageshack-a
Nalazi se na slijedecoj stranici
www.salji.com
Ima mogucnost galerija...
Printable View
Evo,ja i frend otvorili hrvatski upload centar (za slike) poput imageshack-a
Nalazi se na slijedecoj stranici
www.salji.com
Ima mogucnost galerija...
Pa bravo...gj m8....nego,jel vaša skripta ili?
Svaka cast ali zamjerka je sto se moze uplodat slika do 2 mb a ne vise,sad jel se može to u opcijama narediti il sta neznam...svaka cast na ideji...
fora,simple i ucinkovito :)
Dosta korisno, svida mi se sto ima i galerija slika, te privatni ili javni upload. Ali bas mi se ne svida dizajn previse...
(I nekako mi se cini da je ovo trebalo u drugi podforum, mozda u 'Internet stuff' :confused: )
Super projekt, bravo dečki.
Evo ja sam ga već i isprobao i odlično radi. A link sam stavio u Favorites.
Zato je tu uvijek rapidshare... :fried:
sviđa mi se, bravo...
Ovo je odlično. A što se tiče većih slika, može se sigurno napraviti, samo predlažem da se to onda i naplaćuje, pa ko voli nek izvoli.
ne uspijevam se registirrat. kaze, da se vratim jer je email adresa pogresna, a ispravna je..
Ja sam se uspio registrirat bez problema. Prva fotka je gore.
http://www.salji.com/files/q8wfg09qjjmh2y3pi4jy.jpg
I moram priznati da mi ograničenje od 2Mb ne predstavlja problem. Ionako slike koje idu na forume i slične stvari se smanjuju i gledam ih držati ispod 200kb da se brže učitavaju (nemaju svi 8Mbps link), a ono kaj trebam nekom poslati većeg, koristim www.yousendit.com gdje mogu poslati 100Mb u komadu.
Bravo dečki. Sviđa mi se brzina početne stranice. Vjerojatno će se usporiti kad pomećete reklame (što je za očekivati), ali je bitno da ne upadnete u zamku s natrpanom prednjom stranom.
Mislim da će imageshack, kaj se mene tiče, zvisit.
Preporučam, zbog vaše i korisničke sigurnosti da ubacite kod registracije upis koda sa slike i aktivaciju preko maila, da ne bi imali spama.
U svakom slučaju
:bigjump:
:klap: :klap: :klap:
Ja sam vec zaboravio za imageshac,evo ovo koristim od sad svaka vam cast...zelim vam od srca da i nesto zaradite ako bude to moguce i evo prva slika s vase stranice http://www.salji.com/files/x65jspw9k...6b94_thumb.jpg
hvala svima na podršci :)
evo već 24 slike ;) uploadano i da da kažem kada se regate imate svoju galeriju i možete uploadati slike do 3,3 mb ;)
email adresa mi nije hotmail nego gmail :)
aj posredite to jos malo, zapocnite reklamiranje na veliko, ulažite u to sto vise, i obogatite se :)
hehe, kavi oglasi ;) ne postoji to u našem jeziku barem ne još ;)
Link je već na indexovom forumu i e-fotografiji forumu.
puno hvala zbozicu vec sam vidio ;)
Evo Šalji.com u novom ruhu, novo sve :) slike stare su ostale online na starom serveru tako da nema brige. Provjerite novi šalji.com www.salji.com ;)
Sve je to super, ali ipak se moglo malo poraditi na dizajnu, odnosno mogao se ubaciti jer ga - nema. ;)