...16 o.m. u free i Pro verziji a zajedno s njima i Dr.Divx 1.0.5 .U Pro verziji ima dosta dodataka(BitRate kaklulator,updater idt.)
.exe datoteka je velika 7,67 MB.
DOWNLOAD
Printable View
...16 o.m. u free i Pro verziji a zajedno s njima i Dr.Divx 1.0.5 .U Pro verziji ima dosta dodataka(BitRate kaklulator,updater idt.)
.exe datoteka je velika 7,67 MB.
DOWNLOAD
Ko šljivi Divx DVD rulez!
dijelim isto mišljenje već 2 god
ma dvd i divx je zakon. ali kaj ce mi DivX 5.2. Instalias ffdshow, ac3filter, bsplayer i imash sve kaj ti je potrebno za gledanje divx-a na kompu. s tim sam programom imao puno problema, a ova tri vec koristim otkada su izasli i sve je ok
Tu nije samo player nego i codec.
sve je u paketu
a codec koji ima smisla samo ako netko zeli prebacivat s dvd-a u divx...= Citat =:
Poslao: Dark
Tu nije samo player nego i codec.
za gledanje filmove codec nema smisla... i codec packovi... samo puno sranja naprave
kak je neko rekel ffdshow i ac3 filter i sve radi... koda imas milijun codec packova... asamo jedna komponenta instalirana... genijalno...:p
Meni su codeci važni jer,razmjenjujem divx-e sa frendovima i uvijek dobijem najnovije filmove,još uvijek je dvd skup i spor za pržit
sta fali divx-u? ja mislim da divx rulz! bez problema gledam divx film na tv-u prek pc-a.
Polovicno tocno!Od frenda sprziz divx film za 1,50kn,ali ipak dvd ima puno bolju kvalitetu
A da je tek DVD sa videom kodiranom u divx-u, to bi bila kvaliteta...
opet bi ti bilo lošije od dvd-a,jer divx je takav format koji nije napravljen za full frameove= Citat =:
Poslao: Dark
A da je tek DVD sa videom kodiranom u divx-u, to bi bila kvaliteta...
U Auto Gordian Knotu se može odrediti veličina filma za 1 DVD-R i uz jako velik bitrate kvaliteta je vrlo visoka.
kad dvd medij bude jeftiniji, onda ce isplatit
Pa ako manje od 4 kune po DVD-u nije dovoljno niska, onda kvragu. A prije dva mjeseca najjeftiniji su bili oko 6-7 kn.
nikad slika divixa nece biti kao dvd,jer ako bi bila takva onda bi morali imati komp od 8-9 mhz da bi pokrenuli film,zato držite se vi dvd filmova na dvd-u a divixa na cd-u,jedino spržit neku triologiju u divix formatu na dvd disk
Vi ste malo pobrkali lončiće...
ja sad snimam i gledam samo dvd. divx-e snimam na dvd medij, stane ih po 6 komada