Postoji li nacin da vidim koja mi je sifra za zabranu poziva ili da je ponistim??Kad pokusam postaviti zabranu trazi mi sifru koja ima 4 znaka, a nisu 4 nule.Koju god da unesem kaze da je premasen broj pokusaja.
Radi se o D500!
Printable View
Postoji li nacin da vidim koja mi je sifra za zabranu poziva ili da je ponistim??Kad pokusam postaviti zabranu trazi mi sifru koja ima 4 znaka, a nisu 4 nule.Koju god da unesem kaze da je premasen broj pokusaja.
Radi se o D500!
...kod za zabranu se nalazi u kartici a ne u mobu ;) ...i ne možeš ga poništit...
Znaci ja na samsungu ne mogu blokirat neki odredeni broj ili naprimjer pozive iz inozemstva?
Znam da sam na motoroli moga to blokirat bez problema!
Ne,nije tiu to symbian da možeš blokirati pozive,ima jedan patch za d900 blacklist ,ubaciš i blokiraš,za d500 tako što ne postoji= Citat =:
Znaci ja na samsungu ne mogu blokirat neki odredeni broj
Pa to mi i triba, zabrane sta mi operater nudi.Na motoroli, mislim da je bila V525, sam moga napravit zabranu dolaznih poziva svih brojeva iz imenika!
Po default-u su 4 nule. Ja sam isto nešto prčkao po mobitelu i promijenio taj kod. Nazovi službu za korisnike da ti resetiraju kod zabrane poziva, i onda će ti ponovo biti 4 nule, pa ćeš ga moći ponovo promijeniti. Tako sam ja napravio i sve je ok.
Može se postavit koji se broji mogu zvati a ostalo zabranjeno. Sad šta ti tražiš radi is o Black and White List !!! To je patch koji dopušta zabranu poziva za određenu mrežu ili brojeve, onda ko te može dobit i ko ne i koja mreža !!!
koji je na kraju kod zabrane poziva kod tele 2? ja ga ne mogu naći.