Dali netko zna gdje se na internetu mogu prijavit za kupnju ulaznica za euro???
Ja sam svuda trazio i nemogu nac....
Ako netko zna bio bi zahvalan da javi...
Printable View
Dali netko zna gdje se na internetu mogu prijavit za kupnju ulaznica za euro???
Ja sam svuda trazio i nemogu nac....
Ako netko zna bio bi zahvalan da javi...
pogledaj po stranim turističkim agencijama. njemačka, skandinavske zemlje....
Preneseno sa http://www.hns-cff.hr/?ln=hr&w=vijesti&p=3&id=118= Citat =:
HNS će dobiti oko 9.000 ulaznica za prvu utakmicu u skupini na EURU protiv Austrije te najviše po 5.000 karata za preostale dvije utakmice na manjem stadionu u Klagenfurtu, protiv Njemačke (12. lipnja) i Poljske (16. lipnja).
Prijave za ulaznice će se primati putem interneta ili pismeno, od 1. do 15. veljače te će nakon toga biti organiziran ždrijeb. Rezervacije prije i nakon naznačenog termina neće se uzimati u obzir, a cijene ulaznica za utakmice u skupini će biti 45, 80 i 110 eura.
:mad: Koji supci :mad:
= Citat =:
Ulaznice za UEFA EURO 2008™
Zbog organizaciijskih poslova oko UEFA kongresa u Zagrebu, kao i pripreme utakmice A reprezentacija protiv Nizozemske u Splitu, zasjedanje Izvršnog odbora HNS-a održat će se do sredine veljače, kada će se donijeti odluka o raspodjeli ulaznica za UEFA Europsko prvenstvo 2008 u Austriji i Švicarskoj, te će biti odlučeno koliko ulaznica će ići u sustav ždrijeba, za koji bi prijave prema sadašnjim planovima trebale početi 15. veljače. Prijave bi trajale do 29. veljače. a ždrijeb bi bio obavljen 3. ožujka.
Cijela procedura prijava za ulaznice i sve daljnje informacije redovito će biti objavljivane na našim web-stranicama.
da li pri prijavi za ulaznice trebam imati važeću putovnicu (broj putovnice) ili putovnica nije bitna!zaboraviuo sam da mi je istekla i ne znam da li će biti gotova do zavrsetka prijave!hvala
Upiši broj sa stare putovnice. Neće bit problema za prijavu.
Jeli netko uspio izvrsiti prijavu?
Evo ja sinoc i jutros nikako ne mogu uc na stranicu, jednom uspio al nije dugo trajalo, samo sam uspio pricitati pravila.
Za sve one koji neznaju stranica je http://www.ulaznice.hr.com
ja sam se prijavio... dalje cemo vidit...
Ako se prijavim za sve 3 utakmice jel me izvlace za svaku posebno ili sve zajedno?
Jesi to siguran? Jel imas koji link?
Od mog frenda stari radi kod Bandića i lik je dobio besplatne ulaznice. Onak,WTF?!?:angry: