Zanima me kako mogu pojacat zvuk za reporodukciju mp3 datoteka, je dovoljno jako ali volio bi da je jace:notooth: Ima kakva finta preko onih tajnih menia ili slicno??
Printable View
Zanima me kako mogu pojacat zvuk za reporodukciju mp3 datoteka, je dovoljno jako ali volio bi da je jace:notooth: Ima kakva finta preko onih tajnih menia ili slicno??
pa jbt kud bi jace od onoga......nema nacina da pojacas osim da se igrasu u equlajzeru...podesi sve do kraja i onda je jace i ako nisi u music playeru naredio stereo prosirenje to napravi i bit ce jaci zvuk:beer:
ps. mogao si to pitati u jednoj od 100 tema o nokiji n73:(
Mene isto zanima, vezano za N73ME koju trenutno imam.
Zvuk na vanjskim zvučnicima je stvarno gromoglasan i tu nemam primjedbe.
Ali, kod sluški, taj zvuk se svodi na nekakvu "normalu". Usudio bih se izjednačiti kvalitetu zvuka u slušalicama s onom kod modela E-serije.
E, da, prvi put da mi je zvuk tiši kad stavim svojevoljno namješten ekvalajzer nego npr. na opcijama Pop, Rock, Jazz.
@ipastrovic - imaš na netu program MP3gain koji povećava jačinu muzike. Baš nije nešto posebno jer može uništiti zvuk, tj. izobličiti ga, ali pokušaj.
ja imam zadano pojacani basovi, pop, rock i jazz i kad idem u opcijama izmjeni stavim sve gore ali kako da potvrdim? u opcijama ima samo vrati na zadano.
Ljudi, što znači, ono u opcijama Audio postavke - stereo širenje i Glasnoća?
Kada mi je uključena Glasnoća neke pjesme ne mogu slušati zbog raznih šumova, posebno kod šuškavih glasova, pa sam to isključio.
Vaša iskustva? E, da, ovo s postavljenjem Preddefiniranih postavki. Na svakom Symbianu do sada su mi te postavke bile najjače dok kod N73 (ME) nisu. U rangu su s Default (a stavim ih sve na max).
e vidiš,ja kad stavim Glasnoću! onda je jači zvuk...pogotovo kad stavim ono stereo proširenje ali tad ne mogu slušat od tih "raznih šumova" maaa.....
i još nešto...nikad ne slušam na najjače,krešti mi nekako...da me u ušima boli lol! čudno nešto skroz!
a kad stvavim slušalice,e tad mi je pretiho..... 8(
Hvala na informacijama