-
L7 se resetira
daklem,
davno vec (prije nekih 6-7 miseci) sam stavio yueta 3.2 , izbrisao mu itunes (sta mislim da nema veze sa mojim pitanjem) .. sve je radilo oke, no desilo bi se tu i tamo ovo sta mi se sad desava svakih 10 min..
znaci, kad stavim mob na stol (cim malo jace lupne) on se "resetira" , ugasi se, pa se pojavi onaj bijeli ekran i onda se opet spoji na mrezu i upali se mob.. to me iritira maksimalno s obzirom da cesto i u dzepu dok stoji pojavi se ista situacija, valjda ga malo lupim rukom u busu il sta ja znan vec..
sad mene zanima jel to neki kontakt baterija-mon , SIM-mob il nesto trece?
da ponovim, imam yueta 3.2 , microSD od 1gb..
dali bi reflash pomogao ?
hvala
-
po meni zvuči kao neki hardwareski problem a ne soft....
-
To je cisto softverski problem koji se meni desavao na n73...samo ti refleshaj telefon i nebi ti se to smijelo vise dogadat...
-
Probaj flešat, ali moguče da je i do hardwarea, pokušaj malo očistiti konatakte baterije i mob-a
-
probaj neki drugi MP, yuet i nije nesto,vise je za 360...
recimo ja sam vrtio indianu,pa guru, sad je izasao quantum i svi su odlični
ako ti ne treba multifont uzmi motobeutiy ili the_guru -> odlični
ja sam trenutno na guru
ak trebas kakvu pomoc pitaj!
-
Ja sam imao takvih problema dok sam imao Yuet 3.2 MP,pa sam se prebacio na Yuet 1.9a i sad je sve super,mislim i da bi tebi pasao taj MP,pa probaj. Otklonjeni su bugovi,i iTunes radi ko sat! :)
-
to ovaj ? http://yuetblog.blogspot.com/2006/10...or-v360l7.html
?
ja se nemogu spojit na forum taj, pa ako ga mozes dignut na rapid i dat mi link?
mozete i guru uploadat, :)
hvala
-
***EDIT***
evo dodao sam ono u hosts, tako da sad sam skinuo 1.9a , i one seemove za editirat..
sad samo jos taj guru stavite gore ako ima netko..
hvala
javim za dan dva kako se ponasa mob..
-
sad mi ga prepozna kao v360 lol, ali probat cu sa ovim seemovima...
jesi li ti stavljao seemove?
-
odi na modmymoto,i u download sekciji imas hrpu MP, samo budi siguran koji ti je bootloader: Prporuke ti dajem za INDIANU,MOTOBEUTY,GURU sve sam ih koristio i odlicni su, sad je objavljen novi QUANTUm njega nisam probao ali svi tvrde da je super. Sada koristim opet THE_GURU.ACR.RB jer mi je najbolji, samo sam zamjenio Itunse walkman sa iTunsima Revolution jer su bijeli a ne naranđasti i jer su puno laksi i bez hrpe opcija.... pozdrav, trenutno je taj forum down,kad se vrati ja ti posaljem link ovdje ...
-
oke, evo stavio yueta 1.9a , samo me jebe sta mi mob pripozna ko v360..
i da, sad vise nema toga kad mi negdi lupne malo da mi se restarta soft..
-
To možeš vrlo jednostavno promjeniti pomću p2k tools-a
U seemu 0117_001 je upisan model moba.
-
ima li neko seem od l7 da ga uploada i posalje?
**EDIT***
munjen li sam pa skinija san ga vec sa yuetove stranice :)