po meni zvuči kao neki hardwareski problem a ne soft....
daklem,
davno vec (prije nekih 6-7 miseci) sam stavio yueta 3.2 , izbrisao mu itunes (sta mislim da nema veze sa mojim pitanjem) .. sve je radilo oke, no desilo bi se tu i tamo ovo sta mi se sad desava svakih 10 min..
znaci, kad stavim mob na stol (cim malo jace lupne) on se "resetira" , ugasi se, pa se pojavi onaj bijeli ekran i onda se opet spoji na mrezu i upali se mob.. to me iritira maksimalno s obzirom da cesto i u dzepu dok stoji pojavi se ista situacija, valjda ga malo lupim rukom u busu il sta ja znan vec..
sad mene zanima jel to neki kontakt baterija-mon , SIM-mob il nesto trece?
da ponovim, imam yueta 3.2 , microSD od 1gb..
dali bi reflash pomogao ?
hvala
po meni zvuči kao neki hardwareski problem a ne soft....
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
To je cisto softverski problem koji se meni desavao na n73...samo ti refleshaj telefon i nebi ti se to smijelo vise dogadat...
Probaj flešat, ali moguče da je i do hardwarea, pokušaj malo očistiti konatakte baterije i mob-a
probaj neki drugi MP, yuet i nije nesto,vise je za 360...
recimo ja sam vrtio indianu,pa guru, sad je izasao quantum i svi su odlični
ako ti ne treba multifont uzmi motobeutiy ili the_guru -> odlični
ja sam trenutno na guru
ak trebas kakvu pomoc pitaj!
Ja sam imao takvih problema dok sam imao Yuet 3.2 MP,pa sam se prebacio na Yuet 1.9a i sad je sve super,mislim i da bi tebi pasao taj MP,pa probaj. Otklonjeni su bugovi,i iTunes radi ko sat!![]()
to ovaj ? http://yuetblog.blogspot.com/2006/10...or-v360l7.html
?
ja se nemogu spojit na forum taj, pa ako ga mozes dignut na rapid i dat mi link?
mozete i guru uploadat,
hvala
***EDIT***
evo dodao sam ono u hosts, tako da sad sam skinuo 1.9a , i one seemove za editirat..
sad samo jos taj guru stavite gore ako ima netko..
hvala
javim za dan dva kako se ponasa mob..
sad mi ga prepozna kao v360 lol, ali probat cu sa ovim seemovima...
jesi li ti stavljao seemove?
odi na modmymoto,i u download sekciji imas hrpu MP, samo budi siguran koji ti je bootloader: Prporuke ti dajem za INDIANU,MOTOBEUTY,GURU sve sam ih koristio i odlicni su, sad je objavljen novi QUANTUm njega nisam probao ali svi tvrde da je super. Sada koristim opet THE_GURU.ACR.RB jer mi je najbolji, samo sam zamjenio Itunse walkman sa iTunsima Revolution jer su bijeli a ne naranđasti i jer su puno laksi i bez hrpe opcija.... pozdrav, trenutno je taj forum down,kad se vrati ja ti posaljem link ovdje ...
oke, evo stavio yueta 1.9a , samo me jebe sta mi mob pripozna ko v360..
i da, sad vise nema toga kad mi negdi lupne malo da mi se restarta soft..
To možeš vrlo jednostavno promjeniti pomću p2k tools-a
U seemu 0117_001 je upisan model moba.
ima li neko seem od l7 da ga uploada i posalje?
**EDIT***
munjen li sam pa skinija san ga vec sa yuetove stranice![]()
Bookmarks