može li se ikako nasnimiti dugačiji izbornik na e250? naime curi se mob sviđa, uzeo bi joj ga za božić, al veli da joj je izbornik katastrofa (probala na mom službenom), pa jel se da to neak izmjenit? neka druga tema il ne znam kak već
Printable View
može li se ikako nasnimiti dugačiji izbornik na e250? naime curi se mob sviđa, uzeo bi joj ga za božić, al veli da joj je izbornik katastrofa (probala na mom službenom), pa jel se da to neak izmjenit? neka druga tema il ne znam kak već
Ukratko receno... za mob nema temi, mozda ce ih biti ali za sada ih nema...
ah damn... dakle nista a... hebga, onda cu se morat istrsit za neki SE, navikla je na SE i sad samo to oće... a ima onaj t630 prahistorijski
...pikni joj onda k750 i miran si...možeš ga moddat, mjenjat ikone po želji itd... ali to je već offtopic tako da :nono: ...
Zašto OFFTOPIC kad je istina, u biti jako dobra preporuka, stime da bi E250 modao morao bi curi dati Crash Kurs za modanje do tada bi onda mob i tebe kroz prozor bacila :respect: Joke !!
Kao šta je kolega napomenuo, za takve neke sitnce sa što manje zajebancije ide u obzir K seriju !!!
joj , a znas kak ce bit sretna onda sa s500(klizni a s.e.):) jebga, isprsi se kompa, ja ipak mislim putovat malo pa cu bit skroman, mojoj se sviđa e250(tj sviđat ce joj se)...hehe,sretno
ma na kraju je rekla da ce se privknut na e250, jer da joj je super kaj sprema 200smsa i kaj ima radio....
tak da narucih u vipu taj e250 za nju
a burazu danas uzeo x820 (jebga slavim zaposlenje :D)... onaj kao 2 najtanji mob na svijetu... i isto je jeben mobac... svidio joj se odmah rekla da bi ga ona uzela a onda bi burazu e250 uvalio, al nema radio i nema prođu kod nje :D
tak da... dobiva e250... koj će me koštat kunu :D :D