Dvoumim se između ova dva modela pa trebam malo savjeta. Od karakteristika mi je najbitnija kvalitetna izrada i dobra baterija. Pretpostavljam da oba imaju podjednake baterije (tj. dobre), a izrada mi vuče nekako na stranu od T650. Ajmo pretpostaviti da cijena nije bitna u usporedbi nego samo prednosti i mane oba modela. T650 mi nekako izgleda kao mala igračka, što i nije toliko loše jer je dosta kompaktan, dok K810 djeluje puno ozbiljnije. Interesira me da li T650 ili K810 imaju opciju "Light" kao K750/W810 jer znam da je na K800 nema, a toliko puta mi je to trebalo i stvarno je praktično (znam da se blic može uključiti ako se aparat upali). Također mi K810 izgleda kao pravi magnet za otiske prstiju dok je na T650 to vrlo dobro riješeno izborom materijala kućišta. I zadnje, zanima me kakva su iskustva s tipkovnicama. Evo, rasprava može započeti :respect:
EDIT: kakva su kućišta, ima li lufta poklopca baterije ili škripanja jer sam na to posebno osjetljiv, to me oduvijek smetalo kod K750.