Ima dosta starijih igara kojima se i nakon instalacije cd mora nalazit u CD playeru npr SWAT 3. Postoji li neki način da se ovo stavljanje u player izbjegne odnosno da se sav potrebni materijal stavi na hard disk. Neki image disk ili bilo što? Hvala
Printable View
Ima dosta starijih igara kojima se i nakon instalacije cd mora nalazit u CD playeru npr SWAT 3. Postoji li neki način da se ovo stavljanje u player izbjegne odnosno da se sav potrebni materijal stavi na hard disk. Neki image disk ili bilo što? Hvala
Napravi s Nero image i mountaj ga sa Deamon Toolsom. Ili skini NO-CD Crack. Just Google.
Skineš si PowerISO tako za budučnost imaš dobar alat sa mogučnošču mountanja igrica.
....ili alcohol 120%
naj jednostavnije mu je da skine nocd cr(a)ck
sa
www.megagames.com
(ovo je doputen link jer nedaje direktno link na crack )
znaći cijeli cd zapakiram sa powerIso i onda dobijem onaj file u obliku cd-a. Jel kad imam taj file mogu i s njega instalirat i igrat?
Vidi, ja sam igricu svu skinuo u rar formatu ,sad sam izbacio sadržaj iz rara ,i što sada sa alchocolom moram napraviti. Ja nemam na cd-u igricu.
evo sređeno je sve. Inaće sam igricu skinuo i imala je oko 600 mb u rar formatu. onda sam je raspakirao i ubacio u magic iso . tada je imala 1200 u magic iso file-u. Međutim shvatio sam da alchocol 120 može i i jedan (600) i drugi (1200) file može otvarat kao virtual disk.
Još nešto. Skinuti file u emule-u imao je ikonicu winrar ali sa extenzijom iso. Alschocol kad ga pronađe može se sa njim radit kao virtualni disk.
Malo sam se igrao i raspakirao taj file i ponovo ka spakirao u rar ali sam stavio extenziju iso. Kad taj novi file (570mb) sa isti sadržajem kao i originalni stavim u alchocol, također se prihvati kao virtualni, međutim ne mogu otvorit takav virtualni disk (piše da se nešto ne uklapa sa windowsima) i na virtualnom disku [D] ne pojavljuje se ikonica og igre. Zašto?
ja to napravim na ovaj način:
napravim image s nerom
mountam image s daemon toolsom
ali napomena da neke (ali rijetke) igrice neće na ovaj način raditi
takodjer www.gamescopyworld.com
ima apsolutno svaki no cd crack...skines crack za igricu, extractas ga iz rar datoteke, kopiras ga i pejstas u direktorij gdje ti je igrica...nece te vise nikada traziti cd...