Napravi s Nero image i mountaj ga sa Deamon Toolsom. Ili skini NO-CD Crack. Just Google.
Ima dosta starijih igara kojima se i nakon instalacije cd mora nalazit u CD playeru npr SWAT 3. Postoji li neki način da se ovo stavljanje u player izbjegne odnosno da se sav potrebni materijal stavi na hard disk. Neki image disk ili bilo što? Hvala
Napravi s Nero image i mountaj ga sa Deamon Toolsom. Ili skini NO-CD Crack. Just Google.
Skineš si PowerISO tako za budučnost imaš dobar alat sa mogučnošču mountanja igrica.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
....ili alcohol 120%
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
naj jednostavnije mu je da skine nocd cr(a)ck
sa
www.megagames.com
(ovo je doputen link jer nedaje direktno link na crack )
znaći cijeli cd zapakiram sa powerIso i onda dobijem onaj file u obliku cd-a. Jel kad imam taj file mogu i s njega instalirat i igrat?
Vidi, ja sam igricu svu skinuo u rar formatu ,sad sam izbacio sadržaj iz rara ,i što sada sa alchocolom moram napraviti. Ja nemam na cd-u igricu.
Zadnji uredio status : 26-11-2007 u 20:37
evo sređeno je sve. Inaće sam igricu skinuo i imala je oko 600 mb u rar formatu. onda sam je raspakirao i ubacio u magic iso . tada je imala 1200 u magic iso file-u. Međutim shvatio sam da alchocol 120 može i i jedan (600) i drugi (1200) file može otvarat kao virtual disk.
Još nešto. Skinuti file u emule-u imao je ikonicu winrar ali sa extenzijom iso. Alschocol kad ga pronađe može se sa njim radit kao virtualni disk.
Malo sam se igrao i raspakirao taj file i ponovo ka spakirao u rar ali sam stavio extenziju iso. Kad taj novi file (570mb) sa isti sadržajem kao i originalni stavim u alchocol, također se prihvati kao virtualni, međutim ne mogu otvorit takav virtualni disk (piše da se nešto ne uklapa sa windowsima) i na virtualnom disku [D] ne pojavljuje se ikonica og igre. Zašto?
Zadnji uredio status : 27-11-2007 u 11:16
ja to napravim na ovaj način:
napravim image s nerom
mountam image s daemon toolsom
ali napomena da neke (ali rijetke) igrice neće na ovaj način raditi
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
takodjer www.gamescopyworld.com
ima apsolutno svaki no cd crack...skines crack za igricu, extractas ga iz rar datoteke, kopiras ga i pejstas u direktorij gdje ti je igrica...nece te vise nikada traziti cd...
Bookmarks