http://www.t-com.hr/privatni/interne...oto_akcija.asp
Printable View
LOL...ovo je presmješno.
Nije to smiješno, smiješno je koliki će se uloviti na to. Ma kakvi smiješno, žalosno, za plakati.
zalosno je da ce time uloviti hrpu naivaca koje ce vezati dvogodisnjim ugovorom.danas se digitalac moze kupiti i za 500-600kn pa je ova ponuda za mene smijesna.
sad im optima konkurencija,pa moraju nekako kupit preplatnike :crazy:
OT, MTEL, Amiš...svi su mu kao konkurencija :D Pa svejedno to ne sprečava T-Com da izbacuje ovakve debilne akcije...
ma nije ni zalosno ni smijesno, ovo je samo standardna politika t - coma! sjetite se kada se uz maxadsl dobivao dvd player, ipod shuffle.. dakle, ovo nije nista novo i nista dosad nevidjeno od strane t - coma, ne znam cemu se cudite ;) uvijek je bilo i bit ce onih koji nasjednu na ove navlakuse, ali nemojte za to kriviti t - com, krivite ljude koji se daju nasamariti ;)
Mnogima u Hrvatskoj je T-Com jedini dostupan, pa ovakve nagrade dobro dođu.
Bilo bi smjesno da t-mobile nije najprosireniji,ev ja zivim u gradu iliti gradicu 15000 ljudi,cjela zupanja je pokrivena t-comom dok je optima dostupna u 15% grada stoga je ova akcija za korisnike koje zele uvesti brzi net hvale vrijedna,lako je vama u zagrebu pricati kad vam se nudi i t-com i optima,amis i ostali a ovdje ljudi nisu ni culi za drugo osim t-coma.
i tuzno je da je vecini ljudi jedina opcija T-com pa ce i pristati na ovakve "nagrade".
...sad se sjetih - ne znam jeste li kada gledali reklame na satelitskim programima, tj. njemačkim - većina operatera, uključujući i t-com, daje nešto za poklon uz potpisivanje ugovora za DSL, ili pri uzimanju mobitela na pretplatu tako da ovo nije ništa strano i ništa loše - dapače, većini ljudi će dobro doći jer nemaju digitalac, ili što već bude "kao poklon" za 1kn ;)...
Ja sam prije dva mjeseca uzeo adsl od t- coma ( prije toga dobro sam provjerio i ispitao druge davaoce usluga i nijedan mi nije dostupan ) i to na godinu dana i moram reć da sam super zadovoljan jedino me srce boli kaj tad nisu bili nikakvi pokloni a bil bi presretan da sam imal mogućnost ubost fotić za 1 kn.
btw.na blogeru ima jedan bivsi branitelj koji je postao legenda u trazenju i peticijama za taj adsl,Od t-coma pa do Mudrinica..njegova borba je pri kraju, a on će i iz ovog rata izaći kao pobjednik te će mještani Frkljevaca i Kadanovaca uskoro moći zasurfati brzo i neograničeno. Toliko priželjkivani ADSL napokon stiže. Drago mi je zbog takvih da se mreza siri pa makar i t-comova.Mi u velikim gradovima kukamo za brzinu i za operatere,a eto neki ce biti sretni i s tim adslom i jos foticem..:)
Ovi koji tvrde da im je samo t-com dostupan sigurno su proroci kad su sigurni da ni sljedeca 24mjeseca nece biti konkurencije (na toliko se mora potpisati da se dobije fotic). Sjetite se sto je bilo prije 2 god. a kako je danas.
Kojom se brzinom alternativni operateri šire, proći će i više od te dvije godine prije nego i zađu u ostale gradove od ovih nekoliko većih. A isto tako sumnjam da kada se konkurencija toliko rasprostrani da će T-Com imati toliko veće cijene od ostalih. Nije da ih branim, ali to sa tim čekanjem i nadanjem za mnoge nema smisla.
Pa što,fotić? Frend mi je od T-Coma dobio iPod kojim se još uvijek služi i super je zadovoljan. Frendica i frend DVD playere kojima se služe. Mislim da se ljudi prvo odluče za operatera,a ovakvi poklončići dođu samo kao dodatni bonus. Ne znam zašto toliko pljuckate T-Com,bolje išta nego ništa
zato jer kakve su im cijene taj fotić otplatiš 10 puta.
i još moraš potpisat na dvije godine.