evo naslov sve govori..molio bih da mi odgovorite zato sto je stvarno hitno
Printable View
evo naslov sve govori..molio bih da mi odgovorite zato sto je stvarno hitno
Odes u kontakte sve ih odaberes i delete..
kako da ih sve odaberem?
nema opcije'
rjeseno hard resetom
moze lock:respect:
WM nema opciju brisanja svih kontakata od jednom kao obični fon.
(i to mi je bilo jako čudno kod takvih makina jer sam imao najnoviji soft na TyTN a takvu jednostavnu operaciju nema u programu)
Bez razlike koji soft na njemu; ali zato ima hrpa dopunskih programa koja to u podprogramima može jednostavno izvesti.
WM zna iznenaditi na banalnim sistemima upotrebe!!!
Dobar dio ljudi koristi SKTools koji imaju i tu funkciju integriranu u sebe.
Imaš posebno odabir koječega poput kontakata, sms poruka itd. koje možeš prebacivati ili brisati sa moba ili kartice.
Dovoljno je stylusom lagano pritisnut prvi kontakt (po plavis ga) i lagano povuces stylus prema dolje, traje nekoliko sekundi (ovisno o broju kontakata) i onda odes na edit i delete, i sve pobrises.
Iako imam nekih 600 kontakata nikada nisam imao problem s time da bi morao neki poseban program instalirati.
Mislim da nisi to probao na WM, ako to tvrdiš.
Tako šta ne možeš napraviti na njima. ;D
Izgleda nevjerovatno, ali tako je.
Kao što je observer rekao večina ljudi koristi SKTools u kojem je jedna od opcija programa i brisanje svih kontakata od jednom.
Jucer sam se igrao s tim brisanjem. Prvo sam preko BTa prebacio 200injak kontakata pa sam ih isao brisati. Koma ziva. Nebres to napravit jednim klikom koma.
Ja sam radio slijedece: Contacts/SIM manager/Menu/Delete Contacts. Nakon toga mi je par sekundi listao sve kontakte i onda sam svih 200 i nesto morao pojedinacno checkirati. Koma ziva. Tek nakon toga mozes kliknut na Delete da sve pobrise. :(
BTW, uputa selektiranja prvog kontakta pa kao povuces prema dolje i selektiras sve definitivno ne radi. Tak se mogu selektirat i brisat poruke ili mailovi, ali ne i kontakti.
i mene to izludjuje!
uskladio mi je kontakte s onima na kompu p aih sad imam duple! ocito sam negdje pogrijesio kad sam stavljao Skype na Vario II.
reko idem na Yahoo Go pa ce mi pobrisat visak. Ma vraga, sad i na Yahoo Mailu imam skoro sve duplo!
e jebat ga!
sad brisi majstore!
cca 400 kom¨!