Se može to slat poštom preko granice? Htio bi neke stvari poslat frendu u Mađarsku, a ne znam rade li naši carinici ili poštanski agenti kakve frke oko toga?
Radi se i o nekom, khm, khm... kopirajted materijalu ;)
Printable View
Se može to slat poštom preko granice? Htio bi neke stvari poslat frendu u Mađarsku, a ne znam rade li naši carinici ili poštanski agenti kakve frke oko toga?
Radi se i o nekom, khm, khm... kopirajted materijalu ;)
ja sam slala dvd u ameriku i u dansku u onoj futranoj koverti,avionski nije bilo nikakvog beda.:)
ja sam u nizozemsku nedavno slao i sve je bilo ok :)
slao sam u Sloveniju dosta puta i nema problema i to na uobicajen nacin.
A misliš da će otvarati paket i provjeravati materijal na njemu? :) Gdje bi došli? Takav ih piratluk ne zabrinjava.
Za BiH pojma nemam, mada mi je i to kretenluk. Ja sam slao spržene medije u SAD i naravno da nikoga nije zanimalo što je unutra i što šaljem.
Vjerojatno samo traže novac u pošiljkama, i ja sumnjam da ih zanima jel ta Vista krekirana ili nešto treće..
Sad sam se sjetio i sestrinog slučaja, ona je isto slala pismo sa nekom handmade ogrlicom (ništa vrijedno, obična bižuterija i plastika). Sve je doma upakirala i na pošti su joj tražili da otvori. Sve je bilo u selotejpu pa su na kraju odustali od provjere.. To izgleda vrijedi samo za BiH tako da..
ma najbolje je nezatvorit pismo ili paket tak da vidi onak ovlas kaj je nutra i ona ga zaljepi i bok.Bezbrige ,nebu isla citat naslove:)
BiH uvjek nesto zajebe:D
Ja nisam imao problema na relacijama
BiH-Hr
BiH-Sr
BiH-USA
BiH-Slo
BiH-Uk
........
Tak da sumnjam da ces imati jedino ako VELIKIM slovima napises na dvd:
VISTA KREKOVAN,AKTIVIRANA.mozda te pitaju e mali da nebi ti da nastetis microsoftu?:tomato:
Hehe
Hvala. Ma zapravo se radi o SF seriji Babilon 5 koju moj mađaronski frend želi pogledat, a malo je starije generacije pa je jednostavnije poslati poštom nego davati poduke iz flat ratea, torrenta i peer guardiana :D
Hvala na odgovorima :)