Vodafone live! "besplatan"
Novi izgled Vodafone live! portala koji je do sad bio besplatan VIP opravdava sa cijenom od 50 lipa po spajanju. Ali je i dalje "besplatno" surfanje portalom.
Znaci ako ja rcimo surfam portalom, i u jednom trenutku se odspojim, pa se opet spojim iz nekog razloga... ode kuna...
Inace vec jedno duze vrijeme imam osjecaj da ja i VIP imamo drukcije poimanje besplatnog... :angry:
Zanima me da li smatrate da je i dalje, kako na sluzbenim stranicama pise, besplatno ili je ipak preskupo...
= Citat =:
Vodafone live! mobilni portal
Od 17. listopada 2007 svi Vip korisnici moći će uživati u novim funkcionalnostima i izgledu Vodafone live! mobilnog portala.
Početkom primjene novih funkcionalnosti korisnicima će se prilikom spajanja na mobilni portal naplatiti jednokratna pristupna naknada u iznosu od 0,5 kn (PDV uključen) po spajanju na portal bez obzira na vrijeme provedeno na portalu ili broj posjećenih stranica.
Surfanje Vodafone live! mobilnim portalom tako i dalje ostaje potpuno besplatno isto kao i podatkovni promet za spremanje kupljenih sadržaja u mobilne telefone.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723070&idnews=297733