-
Crknuo mi je adsl modem
:hrv:
Nakon godinu dana i 2 mjeseca, modem mi je doslovno izgorio LOL.
Tijekom ljetnih praznika sam koristil internet i do 10 sati na dan... Kad je počela škola, TJEDNO sam koristil internet 10 sati na dan... Dakle, sad sam mu dao malo odmora... :)
Prije tjedan dana upalim kompjutor- a modem ne radi! Ja sam poludio! taj jedini dan kad sam slobodan i nezbrižan mi ne radi internet. Svijetlile su samo dvije lampice, ali ne i "power" lampica (ispričavam se na laičkom opisivanju). Drugi dan upalim kompjutor, a modem se počeo dimiti nakon nekoliko minuta... zvao sam službu za korisnike, objasnio sam im situaciju i oni mi vele da je otišao modem te da se mora kupit novi... Oni pitaju kad sam kupil modem, a ja velim prije 14 mjeseci... A oni meni vele da je garancija vrijedila godinu dana te da nema besplatne zamjene modema... Tak da su moji starci za novi modem morali dati 500 kn :angry:
Pa koje su to mustre- ko da su izračunali kad će mi krepat modem, a da ih ta zamjena financijski ne bi opteretila... Shvatio bi da mi garancija ne vrijedi godinu dana, ali samo 2 mjeseca... To me zaista razljutilo...
-
Pa ako ADSL Modem ima garanciju na godinu dana, pitam se na koliko ti imas potisan ugovor s T-Com-om?
Recimo, ja imam ugovor na godinu dana.
Modem mi je riknuo nakon 5 dana od kako sam dobio prvi put ADSL, pa mi covjek za 2 dana dosao i zamijenio modem.
Mo's mislit' kako je meni bilo dan i pol cekat' bez neta! :cry:
-
imas po newsima potrazi,prodaju ljudi koji su otisli s t-coma modeme...
btw,ja svoj modem uopce ne gasim... :D
-
pozdrav!
i meni je konacno krepao modem, onaj siemens a100 ili tak neki, pa sad trebam novi. razmisljam da sklopim novi ugovor na godinu dana i uberem zicni za kunu ili cak wlan za 99kn al onda moram na 2 godine, a to mi nije bas nesto.
osim t-coma, koje su mi druge opcije? mora bi 100% pouzdano a ne da malo radi a malo ne- max adsl mi je dosad uvijek radio-osim kad je modem strajkao. citam za te optime i slicne da pucaju veze, istina?
ajd malo pomozite moram podhitno uzet nesto, ne mogu bez neta
-
...pa nisu ti ni ovi od t-coma baš nešto...ajd d-linkov može proć, puno je bolji od kasde, ali ni s jednim ne možeš biti 100% siguran da će raditi bez problema ;) ...
-
da, al imam garanciju pa ak sto bude dobim novi.
citao sam drugi topic, dolje nize na stranici, svi preporucaju optimu. kakvi su njihovi modemi? trenutno su mi oni prvi odabir.
zasto ti modemi imaju tako kratki vijek trajanja? konkretno sidemens a100? sto to tocno u njima 'ode'?