Malo mi je bilo dosadno pa pogledah statistiku i na kraju se zapitah: Zašto se ljudi prijavljuju ako ne koriste???
Mislim tj. pročitah; postove je poslalo 123 forumaša a ima nas 214, što će reći stotonjak neaktivnih...
:confused:
Printable View
Malo mi je bilo dosadno pa pogledah statistiku i na kraju se zapitah: Zašto se ljudi prijavljuju ako ne koriste???
Mislim tj. pročitah; postove je poslalo 123 forumaša a ima nas 214, što će reći stotonjak neaktivnih...
:confused:
Možda ih je strah nešto reći jer misle da nemaju pojma?
Mislim da zato i postoji forum kako bi počeli imati pojma...
Bez straha i samo naprijed! :eek:
pa mi ostali ih nadoknadimo!ico već sam ima preko 300 postova!on piše za 10 ljudi!:D
:) :D Trudim se, trudim.....
Možda se stide nešto pitati da nebi "ispali glupi",a neznaju da baš za pitanja i postoji Forum. :chef:
A zasto Admin nakon nekog odredjenog vremena malo pregleda tko uopce posjecuje ovaj forum . . . . pa onda izbrise jednostavo one koji ga uopce ne posjecuju . . . ..
dobra ideja no možda neki imaju dobar razlog zašto ga ne posjećuju!možda visok telefonski račun?:D
Zato neki koriste internet kioske za 0 kn/h :D
newbie , junior member, full member . . . sta je dalje ? Bas sam gledao member listu i otprilike sam 25-30 ljudi ima vise od 10 postova a clanova preko 200 . . .
nakon full membera je forum admin!kaj ne?;D
Ako je tako, mogao bi onda ja......
;D
Mislim da forum admin u biti i ne obitava na zemlji već pluta u nekim "višim" sferama što će reći da nam je to nedostižno...:D
opet sam pregledavo member listu i izbrojao da oko 90 clanova nije poslalo niti jedan post . . . . . zalosno
ma kažem vam ja boje se kad vide...
...djevojke i momke obdarene nepresušnom i nadahnjujućom elokvencijom i smislom za humor a k tome i iznenađujućim znanjem na polju mobilne telefonije (a i širih tema)...
Ideš!!!:D
Ma kako se dopunjavamo samo!
:rotfl: Luuuudnica brale,luudnica.A što ćemo im,nek onda makar čitaju kad već ne žele pisati i pitati.
Nemaju oni kaj pitat , sve smo već odgovorili kaj se moglo pitat.Još da proizvođači mobitela shvate našu vrijednost i zaposle nas u upravama svojih firmi.:jump: ajd živili :beer:
Eto vidiš da su dovoljno pametni i sami bi koristili ovaj forum ali...:D
Bas sam ovih dana promatrao i primjetio sam da je skoro uvijek kad sam ja na froumu ima vise posjetitelja nego clanova . .. . izgleda da je ovaj forum sve popularniji . . .
Kako nebi, kad je ovaj forum the best.... još sad kad su ga stavili u mobil..... pih pa rulja samo dolazi ;)
iz pouzdanih izvora znam da ga koriste...tj. prate ..tako da i nisu svi neaktivni bas tako NE_aktivni= Citat =:
Poslao: dmi
Eto vidiš da su dovoljno pametni i sami bi koristili ovaj forum ali...:D / Proizvodjaci
e baš sad proizvođaći gledaju forum....da se skockaj
pa proizvodjaci ne, ali zastupnici i operateri.....