Ponuda/potražnja pozivnica (Torrentleech, Demonoid...)
Eto naslov govrori sve.Ajmo ko ima??
EDIT:Ili ako tu na tom siteu nepozstoje pozivnice da mi skine jedan torrent ja mu opet dam pozivnicu:respect:
PRAVILA PRIJE POSTANJA
Da bi ovo učinili malo preglednijim:
1. Molim postajte samo zahtjeve/ponude pozivnica. Znači treba vam pozivnica, napišite to ovdje.
- DEMONOID - radi na principu generiranja koda koji član upisuje prilikom registracije. Za ovu pozivnicu nije potrebno ostaviti e-mail adresu. Kodovi se mogu razmjeniti PM-om.
- TORRENTLEECH - radi na principu da se generirani link za registraciju šalje isključivo preko e-maila. Dakle OBAVEZNO ostavite vaš e-mail u zahtjevu za ovom pozivnicom ili makar napišite da dajete e-mail na PM. Zahtjeve za TL pozivnicom bez informacija o e-mailu ću brisati i tretirati kao nepotpune
- UP/DOWN RATIO - poželjno ga je objaviti da osoba koja vam želi dati pozivnicu ima uvid u vaše stanje shareanja torrenta. Ako ga ne objavite, nikom ništa, ali su vam manje šanse da dobijete pozivnicu. Ovo vrijedi za oba od gore navedenih servisa.
2. Nemojte ponavljati zahtjeve jer nema smisla. Tko ima i želi vam dati - dat će vam.
3. I ako dobijete pozivnicu, bilo bi lijepo da to naznačite u postu u kojem ste je i zatražili - znači editirajte svoj post, zahvalite se osobi i sve 5.
4. Raspravu svedite na najmanju mjeru. Ako imate kakvih bitnih informacija o ovim servisima - slobodno napišite jer su od koristi, ali nemojte komentirati bez potrebe.
5. Nemojte flejmati ni trollati jer ću takve postove brisati!
Sve je ovo s ciljem da se smanji offtopic i tema učini preglednijom.
xlr
Pozivnica za torrentleech ??
Dali im a tko pozivnicu za torrentleech ako netko ima jeli mi moze poslati na PH
Hvala Unaprijed!!