motorola v360 memorijska kartica
pozdrav..ovako,prije par dana kupio sam od frenda memorijsku karticu za motorolu v360 od 256 mb,prvih par dana sve mi je radilo,i onda odjedanput na svi m pjesmama pisalo mi je da kao nisu u dobrom formatu,tak nekaj neznam sad tocno,i sad dok pokusavam uci na memorijsku karticu pise mi "NE MOGU ČITATI UREĐAJ ZA MEMORIRANJE.FORMATIRATI SADA?" i ja kliknem OK i onda mi se javi "FORMATIRANJE BRIŠE SVE PODATKE.NASTAVITI?" isto kliknem OK i onda poslije toga pise mi da formatira karticu i nakon toga pojavi mi se poruka "FORMATIRANJE NEUSP.POKUŠAJTE OPET" evo probao sam vec 100 puta i uvijek mi izbaci poruku nek pokusam opet jer mi nece karticu formatirati,a kad sam je kupio od frenda on ju je formatirao na pocetku kad sam je stavio u mob a sad je nece formatirati,evo napunio sam mobitel do kraja,izvadio sam karticu iz mobitela i stavio je nazad unutra i ne pomaze,opet pise poruka nek formatiram karticu ali je nece formatirati,opet sam onda stavio svoju karticu od 64 mb i sve je radilo,ali neznam sto je ovoj..evo ako je nekome bilo tako neka napise kako je rijesio stvar,bip bih jako zahvalan..hvala