Pomoć!!! Motorola V525 riknula bez razloga!
Bila je upaljena na stend by. Otklopio sam je da bih nekoga nazvao no unutarnji ekran je ostao ugasen, nije se upalio. Mob. nije reagirao ni na jednu tipku, a na vanjskom ekranu je ostao sat, a trebalo je pisati logo -Motorola_
(kada je mob. zaklopljen na vanjskom ekranu je sat, a kad je otklopljen onda pise Motorola). Posto mob. ni na sta nije reagirao izvadio sam bateriju kako bi ga ugasio. Vratio sam bateriju i vise ga ne mogu upaliti. Upali se samo tipkovnica( koja se nakon nekog vremena ugasi) a ekran ostaje ugasen( i unutarnji i vanjski). Ne znam u cemu je problem, dali u hardware-u ili u
software-u. Ako netko ima ikakvu ideju zamolio bih ga za pomoc. Uputite me barem kako da isprobam dali se moze upaliti u bootloader kako bih mogao od necega krenuti( inace kada je upaljen u bootloader oba okrana ostaju ugasena pa se provjeriti dali je ugasen ili ne moze samo preko usb kabela).
USB kabel imam kao i vecinu software alata ali ne znam odakle krenuti.
Od vaznijih stvari koje sam mijenjao na softwareu je samo to sto sam ga otkljucao sa P2K_Easy_Tool_v41 , a to je bilo prije vise od 6 mjeseci.
Unapred zahvaljujem