Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pomoć!!! Motorola V525 riknula bez razloga!

Bila je upaljena na stend by. Otklopio sam je da bih nekoga nazvao no unutarnji ekran je ostao ugasen, nije se upalio. Mob. nije reagirao ni na jednu tipku, a na vanjskom ekranu je ostao sat, a trebalo je pisati logo -Motorola_
    (kada je mob. zaklopljen na vanjskom ekranu je sat, a kad je otklopljen onda pise Motorola). Posto mob. ni na sta nije reagirao izvadio sam bateriju kako bi ga ugasio. Vratio sam bateriju i vise ga ne mogu upaliti. Upali se samo tipkovnica( koja se nakon nekog vremena ugasi) a ekran ostaje ugasen( i unutarnji i vanjski). Ne znam u cemu je problem, dali u hardware-u ili u
    software-u. Ako netko ima ikakvu ideju zamolio bih ga za pomoc. Uputite me barem kako da isprobam dali se moze upaliti u bootloader kako bih mogao od necega krenuti( inace kada je upaljen u bootloader oba okrana ostaju ugasena pa se provjeriti dali je ugasen ili ne moze samo preko usb kabela).
    USB kabel imam kao i vecinu software alata ali ne znam odakle krenuti.
    Od vaznijih stvari koje sam mijenjao na softwareu je samo to sto sam ga otkljucao sa P2K_Easy_Tool_v41 , a to je bilo prije vise od 6 mjeseci.
    Unapred zahvaljujem

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.513, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    flat kabel je sigurno problem imas na simel.hr ponudu fletova, sam ih nazovi i pitaj a mislim da je oko 30 kn. promijenit mozes sam , treba ti torx6 i tutorial (osim ako si hrabar pa ides bez tutoriala). pozz

detekcija-: kazes kada ga upalis da svijetli tipkovnica, probaj sa strane pojacat ton pa ako se cuje zvuk pojacavanja flet je kriv.

bootloader se pali tak da drzis * i # , te onda stisnes crveni za paljenje trebala bi ti se pojavit bijela slova na crnoj pozadini.
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prijatelju puno hvala na pomoci. Upravo sam ga sastavio i sad radi.
    Izgleda da je bio problem u flat kabelu kao sto si rekao, malo sam ga promrdao i sad sve super radi.

P.S. Zvuk pojacavanja tona se nije cuo.
    Kad se upali bootloader displeji ( unutarnji i vanjski ) ostaju ugaseni
    odnosno na njima nema nista-tako je barem kod verzije 07B0 koja je
    na mom mob.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    14.513
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo je logicno da displeji ostaju ugaseni ako je flet u banani. a neznam jel i imaju ti mobovi bootloader sliku.

a ovo za zvuk mi nije jasno ako je flet kriv zvuk bi se trebao cuti ali moguce je da je telefon ostao stisan pa se nije culo.

btw ja sam s v525 imao problem da kad je pala znao se flet iskopcat sa maticne pa nije radio ekran. to sam tak rijesio da sam stavio spuzvicu na njega pa ga je maska stiskala dolje. pozz

edit: ovo mi je 500-ti post
    "Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. riknula 6280
    By Vepar in forum Nokia
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 06-10-2006, 19:34
  2. Nekoliko razloga za NE kupiti 7210/6610
    By Drug Mile in forum Nokia
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 16-02-2003, 21:27

Bookmarks

Pravila postanja