Uređaj iz t-mobile ponude do 2800 kn
dakle, kao što sam i rekao, skupljam prijedloge od cijenjenih forumaša koji koliko toliko prate ponudu i znaju što sve ima u dućanima t-mobilea.
stvar je sljedeća, kako sam i napomenuo EF81 je danas otišao u vječna lovišta, al pošto je to u garantnom roku, danas su mi u servisu rekli da će me sljedeći tjedan netko nazvati iz t-moba da dođem po novi uređaj u protuvrijednosti računa koji iznosi koliko me pamčenje služi oko 2800 kn (račun i mob ostali u servisu).
problem, je sljedeći - odmah poslije servisa sam bio u t-mobileu u savskoj, nešto radai ADSL-a i usput pogledao uređaje koji su izloženi u ponudi - i ogorčenje. sve sama, da ne kažem sranja. sad odem na njihove stranice da vidim ponudu modela, i pola stvari nema što tamo ima, pola ima što tamo nema - katastrofa.
dakle, ko zna dal su i u svim centrima ponuda ista - nakon ovoga pretpostavljam da nije.
ono što mi je zapelo za oko je neki blackbery, nazalost nisam zapamtio koji model, nesto sa P, cijena oko 2880 kn. od normalnih modela mi se dopada 6233. ja vise niti jedan model nisam vidio da je nekako normalan.
ima li netko druga iskustva, sto uzeti iz njihove ponude, ima li tko kakav drugi prijedlog?
zbog mogućnosti da nemaju uređaj koji tražim, volio bi da si složim neki top 5 modela, u nadi da će valjda jedan biti dostupan.