Najvaznije mi je kod mobitela,mp3,kamera, izgleda,baterija,pa dajte mi neke savjete ,neke ideje koji mobitel da kupim ,jer mi hitno treba novi ...
Hvala!:respect:
Printable View
Najvaznije mi je kod mobitela,mp3,kamera, izgleda,baterija,pa dajte mi neke savjete ,neke ideje koji mobitel da kupim ,jer mi hitno treba novi ...
Hvala!:respect:
Ako oces symbian n73 a ak neces k800...
Ako ti slikanje igra najveću ulogu onda definitivno K800i....:hrv:
Makar je on u svemu podjednako dobar i ima sve ali izgled mu nija baš jača strana...makar se meni sviđa...:respect:
Mislio sam n73, a k800 necu jer je dosadan mob!!!!!;)...kakva je baterija na n73 treba da drzi na mp3-u, kamere...dajte prijedloge jos
Pa dobro nemora biti njoka,daj nesto drugo osim k800i koji mi se zgadio vise
pa i ja mislim da je n73 jedno od najbolje uloženo-dobiveno sa tim uvjetima koje si naveo ... preporučio bi ti i n80 al ona otpada zbog dosta loše baterije ... ja ju navučem do dva dana ( uz gašenje po noči , i bez previše prčkanja) , možda p990 .... il m600i koji je dobar i po bateriji , izgled i funk. su bar meni ok al eto nema kamere , slušanje mp3 je preko njega je dosta dobro
nebi n80 imao sam je onu internet edition bzvz mi je,a..neznam
što ti je bezveze kod n80 ( ne računajući bateriju ).... na v3x je isto slaba baterija a i kamera nije niš posebno
heh onda malo pricekaj nove modela,na n73 ti traje baterija 2 dana uz korištenje....mozda samsung d900 on isto ima sve.....
nokia n73 ME pravi glazbeni model sa 2gb karticom.
----u600!!-----
Pošto si rekao da nebi K800, možda K810i ;D
a pošto su to skoro slični mobiteli, do 2000kn, najbolja kupnja je Nokia N73...
Dobra kamera (po danu može parirati i K800ki), mp3 palyer je isto dobar (u novim verzijama možeš vidjeti i album art i neke vizualizacije), ima puno jače (glasnije) vanjske zvučnike od k800...
N73 :thumbup:
Ili eventualno neki Samsung (D900,D900i,U600), ali po meni oni i nisu baš nešto što se tiče reprodukcije mp3 ca...
Moj glas ti je za nokiu N73....!!!!
znaci kzete mi njoka n73 ,razmislit cu jos ...a gdje ima za nabaviti n73 music edition :cry: :cry: :cry: :cry:
evo naso sam na jednome oglasu pa oko smijem staviti link da vam pokazem?
p990 ima sve sto pozelis, samo mu izgled nija jaca strana...
sad ovisi jel si sminker ili onaj koji trazi funkcionalnost.
N73Me se moze pronaci za 2000kn i definitivno je naj izbor.
vrhunske slusalice ,kartica od 2gb i odlicni zvucnici pravi su izbor.
pa nemogu naci nigdje n73 me kmeeeeee
da p990 je odlican fon po mogucnostima a meni je izgled kul samo sto je malo velik. inace bi se ja pitao dal da uzmem n73(me) ili p990 a ako bas hoces sminkerski fon uzmi d900 ili k810.
http://www.oglasnik.hr/trazi/index.p...+music+edition
edit: sorry za dupli post.
pazi da te ne zveznu ako uzmes ME jer ja sam uzeo ME a dobio obicnu s crnom maskom. ako oces biti siguran da je ME uz mob MORAS dobiti 2gb kartica i nokia music headset HS-20 koji imaju prikljucak za 3.5mm.
moja preporuka je samsung u600 koji kosta manje od 2000, ima odlicnu kameru, prekrasan dizajn, savrsen ekran, ultratanak i ultralagan i vjeruj bit ces frajer s tim mobitelom jer sam imao d900 i ljudi su ga jednostavno htjeli vidjeti, drzati, opipati kako je lijep bio.
mislio sam d900i ili n73mepa sada nemogu see odluciti?
fancy mob protiv zvjeri ! ;)